Toiminnanjohtajan ajatuksia joulun alla

Toiminnanjohtajan ajatuksia joulun alla

Hyvää loppuvuotta!

Pelikausi 2017

Pelikausi 2017 on nyt päättynyt. Kausi alkoi 25.3. ja päättyi 4.12.2017. Haluamme kiittää teitä kaikkia erinomaisesta pelikaudesta. Vaikka välillä hieman satoikin, oli pelaajien ilme aina positiivinen. Se kertoo paljon meidän positiivisesta ”Riverin hengestämme”. Ohessa muutama keskeinen poiminta kuluneesta pelikaudesta numeroiden valossa:

 • Pelikierroksia yhteensä 56983
  • Jäsenten pelaamia kierroksia 45582
  • Vieraspelaajien pelaamia kierroksia 11402
  • Riverillä pelattiin 29939 kierrosta
  • Rockilla pelattiin 27044 kierrosta
 • Jäseniä meillä on yhteensä 1758
  • Tänä vuonna liittyneitä jäseniä 224 ja seurasta poistuneita 182

Pelikauden 2018 avaamme heti, kun säät ja kentän kunto antavat siihen mahdollisuuden.

Pelaaja Ensin kyselyn tulokset

Kiitos kaikille vielä kerran aktiivisuudesta kyselyn suhteen. 500 jäsentä vastasi kauden aikana kyselyyn. Seuramme jäsenet oli koko Suomen 2. tyytyväisimpiä jäseniä oman seuransa toimintaan! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa kautta.

Jäsenmaksut 2018

Jäsenmaksulaskutus seuraavaa pelikautta koskien on alkanut. Kaikille jäsenillemme on postitettu sähköpostitse NexGolfin kautta tai perinteisen postin kautta jäsenyyttä koskeva lasku.

Moni varmasti miettii, miksi ihmeessä jäsenmaksut erääntyvät jo tässä vaiheessa vuotta. Seuraavassa muutama sana golfkentän taloudesta.

Golfkentän tulot muodostuvat pääasiassa seuraavista kokonaisuuksista:

 • Jäsenmaksut erääntyvät tammikuun alussa 2.1.2018
 • Kausimaksut erääntyvät 10.4.2018
 • Vieraspelaajien greenfeemaksut tuovat tuottoja pitkin pelikautta
 • Erilaiset kilpailut ja yritystapahtumat tuottavat toteutuneiden tapahtumien mukaan
 • Yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävät sopimukset ovat molemmille osapuolille erittäin tärkeä kokonaisuus.

Golfkentän kulut juoksevat läpi kauden. Keskeiset kuluerät muodostuvat päätuotteemme hoidosta eli kentän kuluista, investointien takaisinmaksusta eli lainojen hoidosta ja henkilöstökuluista.

Toimialamme kausiluonteesta johtuen jaksotamme laskutuksia edellä mainitun esimerkin mukaisesti.

Tulevasta pelikaudesta 2018

Tulevan kauden valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Keskeiset työtehtävät toiminnanjohtajan näkökulmasta liittyvät erilaisten yhteistyökumppanuuksien myyntiin ja niihin liittyviin neuvotteluihin.

Järjestämme 14.-16.6.2017 Finnish Golf Tourin osakilpailun, mikä on suomalaisten ammattilais- ja amatööripelaajien huippukilpailu. Myös muu kilpailu- ja tapahtumakalenteri on alkanut täyttyä mukavasti. Tiedotamme näistä lisää tuonnempana.

Lopuksi

Toivotamme Teille kaikille oikein hyvää joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta!

Kiitos kaikille jäsenille aktiivisesta pelikaudesta ja erityisesti siitä positiivisesta ja iloisesta asenteesta, mikä on ilahduttanut meitä kaikkia läpi kesän.

Kiitos myös kaikille vapaaehtoisille toimijoille, joita ilman toimintamme ei olisi mahdollista. Teette uskomattoman tärkeää työtä.

Kiitos kenttävalvojille, toimikunnissa toimiville junioreiden ohjaajille!

Erityinen kiitos kaikille yhteistyökumppaneille! Teidän kanssanne tehtävä yhteistyö on toiminnallemme elintärkeää. Teemme jatkossakin parhaamme, jotta molemmat osapuolet ovat kumppanuuteen tyytyväisiä.

Kiitos myös kentillämme kauden aikana käyneille vieraspelaajille.

Kiitos Golf Balatalle ja Ravintola Bufferille. On erittäin tärkeää, että meidän kaikkien arvot kohtaavat. Asiakaspalvelu ratkaisee kaiken ja olen ensimmäisen vuoden aikana todennut, että teemme kaikki vilpittömästi töitä ensiluokkaisen asiakaskokemuksen hyväksi.

Lopuksi. Haluan kiittää meidän uskomattoman hienoa henkilökuntaamme. On suuri etuoikeus saada tehdä työtä kanssanne. Kiitos.

 

Jouluisin terveisin, Kimmo

Kategoriassa Ajankohtaista