Ti 7.4. alkaen Riverissä 36 reikää avoinna -Lisää väljyyttä pelikierroksille!

Ti 7.4. alkaen Riverissä 36 reikää avoinna -Lisää väljyyttä pelikierroksille!

Tiistaista 7.4. alkaen Riverissä on 36 reikää golfpeleille avoinna, kun Rock-kenttä saadaan kokonaisuudessaan myös peleille auki.

Alkuun myös Rock-kenttää pelataan 9 reiän varauksilla. 9 r kierroksen voi varata molemmilla kentillä joko etu- tai takaysille. Ajanvarauksessa näkyy tiistaista alkaen kentät River 1-9, River 10-18, Rock 1-9 ja Rock 10-18.

Molemmilla kentillä, niin River- kuin Rock-kentällä, pelataan 2 hlön ryhmissä ja 7 min lähtöväleillä. Kentän kapasiteettirajoituksesta johtuen toivomme, että kaikki pelaajat varaavat tässä kohtaa ainoastaan 9r kierroksen/päivä. Jos kierroksen jälkeen on ajanvarauksessa vapaata, voi sitten pelata myös toisen kierroksen. Näin saamme pelitilaa kaikille sitä haluaville.

Tiiaikoja voi tässä kohtaa kautta varata kyseiselle päivälle ja yhdelle päivälle eteenpäin. Joka aamu seuraavan päivän varausikkuna aukeaa klo 9.00 kevään peleille.

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöön otosta. Tämän jälkeen linjauksia on tarkennettu ja myös Suomen Golfliitto on päivittänyt ohjeistuksiaan. Jotta pelaaminen kentällämme on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa pelaamiseen määrättyjä sääntöjä. Nämä säännöt on tehty, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvallisen pelaamisen ja ehkäistä koronaviruksen leviäminen. Kentällämme golfia on mahdollista pelata kontaktittomana (siirtyä autolta suoraan pelaamaan ja kentältä suoraan autolle, koskematta muihin kuin omiin välineisiin).

Päivitetyt peli- ja ajanvarausohjeet koronaviruspandemian ajalle näet tästä.

Kategoriassa Ajankohtaista