Tervetuloa Pro-Am -kilpailuihin 12. ja 13.6. NRG Open 2018 hosted by Veikko Salli kilpailun alla

Tervetuloa Pro-Am -kilpailuihin 12. ja 13.6. NRG Open 2018 hosted by Veikko Salli kilpailun alla

Audi Finnish PGA Tour Pirkanmaalla ensimmäistä kertaa. 14.-16.6.2018 pelataan Nokia River Golfissa NRG Open 2018 hosted by Veikko Salli. Kilpailu on suomalaisen kilpagolfin ykköskiertue ja siinä kilpailevat niin naiset kuin miehet omissa sarjoissaan.
Ennen varsinaista kilpailua pelataan 12. ja 13.6.2018 Pro-am – kilpailu. Tässä 4 hengen joukkuekilpailussa jokaisella on mahdollisuus päästä pelaamaan samassa joukkueessa suomalaisen ammattilaisen / huippuamatöörin kanssa. Mitä Pro-am-kilpailu tarkoittaa:

*Yritys tuo 3 henkilöä mukaan kilpailuun ja me tuomme yhden huippukilpapelaajan. Tämä 4 hengen ryhmä muodostaa yhden joukkueen.

*Paketti käsittää mahtavan golfpäivän Nokia River Golfin uudella Rock-kentällä: aamiainen, ohjattu lämmittely ammattilaisen johdolla, kilpailu, palkinnot, laadukas give away – lahja jokaiselle osallistujalle.

*Molempien päivien voittajajoukkueille Nokian Renkaiden rengassarjat!

*Koko päivän hinta / yritys / 3 henkilöä vain 550 € + alv.

Jotta Pirkanmaalla jatkossakin saadaan järjestettyä huippugolfkilpailuja, on erittäin tärkeää saada paikalliset yritykset mukaan näihin tapahtumiin. Toivottavasti myös sinä ja yrityksesi tulette mukaan.
Ilmoittautumiset tapahtumiin puh. 033400 234 tai minna.makinen(a)nrg.fi.
Kategoriassa Ajankohtaista