Tervetuloa NRG:n Naisten Avajaiskilpailuun

Tervetuloa NRG:n Naisten Avajaiskilpailuun

Naisten kilpailukausi starttaa River-kentällä lauantaina 23.5., klo 9.00 alkaen väliaikalähdöillä, Naisten Avajaiskisalla by Lexus Tampere.

Kilpailu pelataan 0-54 pb/hcp -sarjassa.

Käytämme kilpailun tuloskorttina sähköistä Golf GameBookkia, jotta kilpailu pystytään toteuttamaan vastuullisesti poikkeusajan olosuhteet huomioiden. Tämä avajaiskisa on nyt hyvä paikka lähteä rohkeasti Golf GameBookin käyttöä harjoittelemaan.

Myös kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu Golf GameBookin kisasivustolla täällä. Huomioithan, että ilmoittautuminen ei tapahdu Golf GameBookin applikaatiossa.

Kilpailumaksut

  • NRG kausimaksulla pelaava jäsen 25 eur
  • NRG kausimaksulla pelaava junnu 17 eur
  • NRG jäsenen green feellä pelaava aikuinen 45 eur

Kilpailumaksu sisältää 1. tiillä skumpat kauden alun kunniaksi macaronsin kera. Väliajalla herkutellaan mozarella-pesto -bagelilla ja Bufferin jäälatella. Herkut saa take away -periaatteella matkaan taukokioskilta, Torpalta, väylän 8 jälkeen. Kioskille ei saa jäädä nauttimaan eväitä.

Kilpailumaksu tulee suorittaa ennen peliajan varaamista MobilePaylla numeroon 43478. Mikäli tarvitset apua MobilePaylla maksamiseen tai se ei jostain syystä ole mahdollista, kerro asiasta caddiemasterille ajanvarauksen yhteydessä niin saat apua tilanteeseen.

Kilpailussa palkitaan kolmen parhaan pb/hcp -tulos sekä paras scratch -tulos.

Kilpailun järjestämisessä noudatetaan tarkasti poikkeusajan ohjeistuksia. Haluamme korostaa, että kyseessä ei ole yleisötapahtuma vaan normaali pelikierros voimassaolevien vastuullisten peliohjeidemme mukaisesti.

Kaikkien kisakierroksen pelanneiden kesken arvotaan Lexus-henkilöauto viikonlopuksi käyttöön.

Tervetuloa avaamaan naisten kisakausi Riveriin – Tule rohkeasti mukaan pelaamaan, olet sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi ladygolfari!

 

Kategoriassa Ajankohtaista