Tervetuloa majoittumaan maalaistunnelmaa henkiviin mökkeihin Riveriin!

Tervetuloa majoittumaan maalaistunnelmaa henkiviin mökkeihin Riveriin!

Kaudella 2018 meiltä löytyy vuokralle kaksi viehättävää vanhaa maalaistunnelmaa henkivää pientä mökkiä yhteisellä puulämmitteisellä pihasaunalla. Mökit sijaitsevat hyvin keskeisellä paikalla, keskellä kenttäämme. Mökeistä on kävelymatka kentän pelipaikoille, sekä River -, että Rock-kentälle, sekä myös klubirakenuksellemme.

Mökeissä majoittuu 4 henkilöä mukavasti. Mökkeihimme ei tule juoksevaa vettä, mutta juomavesi toimitetaan mökkeihin. Lisäksi pihasta löytyy kaivo, josta saa saunaan pesuveden. Mökit lämpiävät sekä sähköllä että kamiinalla ja puuhellalla, joita varten toimitamme tarvittavat polttopuut. Pihasaunaan saa lempeät löylyt polttopuilla, jotka toimitetaan myös mökkiläisille valmiiksi. Lisäksi klubirakennuksen saunatilat ovat mökkiläisten käytössä. Mökeiltä löytyy puuceet, mutta n. 40 m. päässä mökeistä on Rock-kentän taukokioski, josta löytyy vesivessat.

Pihapiiristä löytyy mökkiläisten käyttöön grilli ruuanlaittoa varten, lisäksi mökeistä löytyy kahvinkeitin, jääkaappi ja mikro. Ravintolapalvelut löytyvät 300 m. päässä mökeistä klubirakennukselta. Tarkistathan Ravintola Bufferin aukioloajat kyseisenä ajankohtana. Ruuanlaittoa ja omien eväiden syöntiä varten mökeiltä löytyy kertakäyttövälineet.
Mökkien siivous sekä vuodevaatteet ja liinavaatteet sisältyvät mökin hintaan. Huomioithan majoittuessasi mökkinaapurisi sekä kentällä olevat pelaajat, hyvät käytöstavathan kuuluvat olennaisesti golf-kentälle. Iltaisin mökkikylään laskeutuu maaseudun hiljaisuus, nautithan siitä ja tarjoathan myös naapureillesi mahdollisuuden siihen.

Tupakointi mökeissä on kielletty.

Mökkien vuokra on 65€/hlö/yö. Tarjoamme lisäksi mökkiläisille greenfeet molemmille kentillemme hintaan 45€/hlö/. Lisämaksusta 200€/varaus käytössä on pihaan toimitettava palju, joka lämpiää toimittamillamme polttopuilla.

Saapuminen mökkeihin aikaisintaan klo 12.00 ja poistuminen klo 16.00 mennessä, näistä voidaan myös sopia tapauskohtaisesti.

Lisätietoa mökeistämme saat toimistostamme osoitteesta toimisto@nrg.fi tai soittamalla 033400334.

Tulethan tutustumaan, esittelemme mökkejä mielellämme!

Kategoriassa Ajankohtaista