Tervetuloa avaamaan kesän kilpailukausi Vapun skabailuihin yhdessä Ravintola Bufferin kanssa 1.5.2020

Tervetuloa avaamaan kesän kilpailukausi Vapun skabailuihin yhdessä Ravintola Bufferin kanssa 1.5.2020

Tervetuloa avaamaan kilpailukausi 2020 Vapun skabailuihin yhdessä Ravintola Bufferin kanssa!

Vapun skabailut järjestetään vappupäivänä 1.5.2020 Rock-kentällä.

Käytämme kilpailun tuloskorttina sähköistä Golf GameBookkia, jotta kilpailu pystytään toteuttamaan vastuullisesti poikkeusajan olosuhteet huomioiden.

Golf GameBookin kilpailusivustolle pääset täältä.

Myös kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu Golf GameBookissa. Ilmoittautumista EI tehdä NexGolfissa.

Caddiemaster auttaa mielellään Golf GameBookin lataamisessa ja käytössä.

Pelaajat voivat varata haluamansa peliajan Rock-kentälle perjantaille 1.5.2020. Lähdössä tulee olla mukana muitakin pelaaajia, mutta lähdön muiden pelaajien ei tarvitse osallistua kilpailuun. Pelaaja voi merkitä tulokset omaan Golf GameBookiin itse mutta tuloskortti tulee tarkistaa kierroksen jälkeen toisen lähtöryhmän pelaajan kanssa. Kilpailijat voivat varata peliaikoja ennen normaalin ajanvarauksen aukeamista maanantaihin 27.4. klo 16.00 asti soittamalla caddiemasterille p. 03 3400 234. Vappupäivän ajanvaraus muille pelaajille aukaa tiistaina 28.4. klo 9.00.

Kilpailumaksut

  • NRG kausimaksulla pelaava jäsen 30 eur
  • NRG kausimaksulla pelaava junnu 22 eur
  • NRG jäsenen green feellä pelaava aikuinen 50 eur
  • Vieraspelaaja aikuinen 60 eur
  • Vieraspelaaja juniori 35 eur

Kilpailumaksu sisältää Ravintola Bufferin vapun eväspussin, josta löytyy niin suolaista kuin makeaa sekä vappuun sopivaa virvoketta. Eväspussin saa take away -periaatteella matkaan taukokioskilta, Torpalta, etuysin jälkeen. Kioskille ei saa jäädä nauttimaan eväitä.

Kilpailumaksu tulee suorittaa ennen peliajan varaamista MobilePaylla numeroon 43478. Mikäli tarvitset apua MobilePaylla maksamiseen tai se ei jostain syystä ole mahdollista, kerro asiasta caddiemasterille ajanvarauksen yhteydessä niin saat apua tilanteeseen.

Kilpailussa palkitaan 3 parasta pb/hcp -tulosta sekä paras scratch -tulos.
Lisäksi kilpailussa palkitaan päivän pisimmät drivet väylällä 2 ja 9. Draivin mitta mitataan ja merkitään myös Golf GameBookissa.

Kilpailun järjestämisessä noudatetaan tarkasti poikkeusajan ohjeistuksia. Kilpailun järjestämisessä noudatetaan tarkasti poikkeusajan ohjeistuksia. Haluamme korostaa, että kyseessä ei ole yleisötapahtuma vaan normaali pelikierros voimassaolevien vastuullisten peliohjeidemme mukaisesti.

Tervetuloa avaamaan kilpailukausi 2020 vastuullisesti hauskaa pitäen!

Kategoriassa Ajankohtaista