Tavoitteena palvella jäsenistö yhä paremmin – Veera Väkiparta opetus- ja valmennuskoordinaattoriksi

Tavoitteena palvella jäsenistö yhä paremmin – Veera Väkiparta opetus- ja valmennuskoordinaattoriksi

Nokia River Golf haluaa seuran arvojen mukaisesti kehittää toimintaa jatkuvasti. Kehittääksemme seuran opetus- ja valmennustoimintaa vastaamaan vielä paremmin jäsenistön tarpeisiin, olemme palkanneet opetus- ja valmennuskoordinaattorin vastaamaan seuran opetus- ja valmennustoiminnan kehittämistyöstä vuoden 2020 loppuun saakka. Seuran opetus- ja valmennuskoordinaattori tulee vastaamaan opetus- ja valmennustoiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä. Hän tulee työskentelemään tiiviisti yhteistyössä PGA Pro golfopettajien Kari Viitasen ja Juha Pentikäisen kanssa. 

 On hienoa, että opetustoimintaa halutaan kehittää. Uskomme, että tiiviimpi yhteistyö seuran kanssa mahdollistaa monipuolisen opetustarjonnan, josta löytyy opetuspalveluita jokaiselle. Haluamme viedä opetustoimintaa eteenpäin kehittäen jotain uutta. “, kommentoivat Golf Prot Juha ja Kari. 

Nokia River Golfin uusi opetus- ja valmennuskoordinaattori Veera Väkiparta on varmasti monelle riveriläiselle tuttu kasvo seitsemän caddiemaster vuoden jälkeen. Opetus- ja valmennuskoordinaattorin tehtävien lisäksi Veeraa tullaan näkemään edelleen caddiemasterin tehtävissä Head Caddiemasterina. Veera valmistuu keväällä 2021 kasvatustieteiden maisteriksi ja uskomme, että hänen opetusalan monipuolisesta koulutuksesta sekä useamman vuoden työkokemuksesta seurassamme on uudessa tehtävässä paljon hyötyä.  

Haluamme kehittää Riverin toimintaa ja palvella jäsenistöämme entistä paremmin. Uudenlaisien toimintamallien kehittäminen vaatii aikaa, osaamista, näkemyksellisyyttä, intohimoa ja erinomaisia yhteistyötaitoja. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Veerasta tähän tehtävään aikaansaavan tiimipelurin. Odotan tulevalta vuodelta paljon”, toteaa toiminnanjohtaja Kimmo Sirainen. 

Jäsenten tyytyväisyys on meille sydänasia ja on hienoa saada lisäresursseja tähän opetus- ja valmennustoiminnan organisoimiseen ja kehittämiseen. Veera on juuri oikea henkilö tätä tehtävää hoitamaan.,  kommentoi palvelupäällikkö Minna Mäkinen.  

 

Haluamme saada jäsenistön äänen kuuluviin! 

Jotta opetus- ja valmennuskoordinaattorin kehittämistyö vastaa mahdollisimman hyvin jäsenistön toiveita, pyydämme jäsenistöä välittämään kokemuksiaan ja ajatuksiaan seuran opetustoiminnasta Veeralle. Erityisesti haluaisimme kuulla minkälaisia toiveita jäsenistöllä on opetus- ja valmennustoiminnan suhteen, mihin palveluihin jäsenistö on ollut erityisen tyytyväinen ja missä olisi kehitettävää. Mitkä toimet auttaisivat sinua kehittymään golfarina? Jotta kehittämistyö on mahdollista, tulemme keräämään jäsenistön ajatuksia aiheesta. Nyt alkuun pyydämme vastauksia suoraan Veeran sähköpostiin osoitteeseen veera.vakiparta@nrg.fi. 

Onnittelut Veera Väkiparralle uudesta työtehtävästä seurassamme! 

 

Kategoriassa Ajankohtaista