Tasoituksen vuositarkastus tehty 8.1. kaikille NRG jäsenille

Tasoituksen vuositarkastus tehty 8.1. kaikille NRG jäsenille

Tasoituksen vuositarkastus (HR) on tehty kaikille NRG:n jäsenille 8.1.2019. Oman tasoituksesi voit käydä tarkistamassa Nexgolf:sta kirjautumalla sinne omilla NexGolf-tunnuksillasi.

HR on pakollinen toimenpide kaikille EGA:n (European Golf Association) alaisille maille. HR:n tarkoituksena on saada pelaajan tasoitus oikeanlaiseksi, jos se on kauden aikana heikentynyt tai parantunut huomattavasti.

EGA-tasoitusjärjestelmän tarkoituksena on saavuttaa yhtenäinen ja oikeudenmukainen tasoitusjärjestelmä koko Euroopassa ja mahdollistaa eritasoisille pelaajilla pelaaminen ja kilpaileminen mahdollisimman reilusti ja tasapuolisesti.

HR-laskennassa otetaan huomioon kaikki pelaajan viimeisen 12 kuukauden aikana pelaamat tasoituskierrokset pl. ”CBA -2RO” kilpailukierrokset eli kierrokset, jotka eivät vaikuta tasoitukseen nostavasti. Jos pelaajalla ei ole 8 tasoituskierrosta viimeisen vuoden ajalta, otetaan laskentaan mukaan aikajärjestyksessä niin monta tasoituskierrosta, että 8 kierroksen määrä täyttyy. Jos pelaajalla ei ole 8 tasoituskierrosta viimeisen 24 kuukauden ajalta, niin hänelle ei voi tehdä HR-laskentaa.

Asiasta lisää voit lukea tästä.

Kategoriassa Ajankohtaista