Tasoituksen päivittämisestä kaudella 2019

Tasoituksen päivittämisestä kaudella 2019

Kaudella 2020 otetaan käyttöön World Handicap System WHS-tasoitusjärjestelmä, joka muuttaa tasoituslaskennan täysin. Kauden 2019 aikana tasoitusta ylläpidetään vahan tutun tavan mukaisesti mutta tasoitusjärjestelmän muutokseen on hyvä varautua jo kauden 2019 aikana.

Lisää tasoitusjärjestelmän muutoksesta voit lukea täältä.

Miten kauden 2020 tasoitusjärjestelmän muutos näkyy kauden 2019 peleissä?

Karkeasti ottaen kaudella 2020 tasoitus lasketaan pelaajan 20:n viimeksi pelatun kierroksen mukaan, huomioiden kahdeksan parasta kierrosta näistä. Nuo 20 kierrosta voivat olla kauden 2019 aikana pelattuja tasoituskierroksia tai sitten tasoitusta tarkastellaan niin pitkälle, että 20 tasoituskierrosta saadaan aikaiseksi. Näiden kierrosten mukaan sitten lasketaan uusi tasoitus kaudelle 2020.

Miten voin jättää tasoituskierroskortin?

Kaudesta 2019 alkaen virallisia tasoituskierroksia voi pelata Golf Gamebookissa. Golf Gamebookissa pelatun tasoituskierroksen jälkeen kierros päivittyy myös automaattisesti eBirdieen ja NexGolfiin. Tällä tavalla tasoituksen ylläpitäminen on entistä helpompaa!

Helpoiten pääset pelaamaan tasoituskierroksen siirtymällä Golf Gamebookiin eBirdie-sovelluksen kautta painamalla ”pelaa” -painiketta. Mikäli olet päättänyt pelata tasoituskierroksen, aseta tasoituskierros päälle pelin asetuksista ennen pelin aloittamista. Pelattuasi kierroksen, uusi tasoituksesi lähetetään NexGolfiin ja Golfliittoon sekä tasoitus päivittyy samalla myös eBirdie-sovellukseen.

Tasoituskierroksen pelaamisesta Golf Gamebookissa voit lukea lisää täältä. Samalta sivulta löydät myös ohjeistuksen videomuodossa.

Golf Gamebookin lisäksi tasoituskierroksia voi jättää vanhaan tuttuun tapaan NexGolfissa omilla tunnuksilla. Tasoituskortin voi palautta myös caddiemastereille, jotka näpyttävät kierroksen järjestelmään.

Caddiemasterit vastaavat mielellään kysymyksiin koskien tasoituksen päivittämistä!

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista