Tärkeä tiedote 70v ja yli jäsenillemme sekä vieraspelaajillemme

Tärkeä tiedote 70v ja yli jäsenillemme sekä vieraspelaajillemme

Hyvät 70v ja yli jäsenemme!

Kiitos siitä, että olette osa yhteisöämme. Koemme hienona asiana sen, että tykkäätte viettää vapaa-aikaanne laadukkaasti kentillämme ulkoillen ja samalla nauttien sosiaalisista kontakteista. Niinhän se sanonta menee, että vierivä kivi ei sammaloidu.

Koronaviruspandemian jyllätessä kaikkien jäseniemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöönotosta. Tämä on asettanut meille golfkentillekin tiettyjä rajoitteita ja toimintaohjeita.

Erityishuomio yli 70-vuotiaille ja muihin riskiryhmiin kuuluville golfareille

Me riveriläiset tahdomme painottaa hallituksen määräämissä toimintaohjeissa sitä, että nyt on erittäin tärkeää suojata erityisesti yli 70-vuotiaat henkilöt koronavirustartunnalta. Ikäihmisillä on selkeästi nuoria ihmisiä suurempi riski saada taudista vakavia, sairaalahoitoa vaativia oireita. Tehohoidon mahdollinen ruuhkautuminen on meillä Suomessakin yksi uhkakuva.

Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään lähikontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan, eli karanteenia vastaavissa olosuhteissa.

Valtioneuvosto kehottaa yli 70-vuotiaita välttämään lähikontakteja ja liikkumista kodin ulkopuolella, koska ne lisäävät tartuntariskiä. Mikäli on välttämätöntä käydä itse kaupassa, apteekissa tai terveysasemalla tai muutoin asioida, se olisi hyvä tehdä silloin, kun muita asiakkaita on liikkeellä vähän. Etäisyyttä muihin ihmisiin on pidettävä vähintään kahden metrin verran.

Näitä yllä olevia yli 70v ihmisiä koskevia toimintaohjeita toivomme noudatettavan myös kentällä golfpelaajien keskuudessa.

Tällä toimintaohjeella emme missään nimessä tahdo sysätä iäkkäämpiä jäseniämme sivuun, vaan päinvastoin, tahdomme pitää heidät täysillä mukana yhteisössämme!

Mikäli tulet kenttäalueellemme golfaamaan nyt valmiuslain aikana, kiinnitäthän erityishuomion näihin asioihin, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvallisen pelaamisen:

-Vältä kaikenlaista joukkoparveilua esim. parkkialueella. Kun auto on jätetty parkkiruutuun, suuntaa välittömästi kohti ykköstiitä. Isompien ryhmien kokoontuminen juttutuokioille on nyt kiellettyä.

-Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.

-Ota mukaan oma golfkärry tai kanna bägiä. Lainakärryt eivät siis ole käytettävissä!

-Ei kätellä eikä halailla pelikavereita.

-Pelataan ainoastaan omilla pelivälineillä, ei lainata kaverilta pelivälineitä.

-Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, n. 2 metriä.

-Pidä lipputanko aina reiässä, ei kosketa siihen turhaan (lipputangot pestään säännöllisesti). Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.

-Bunkkeriharavat ovat pois käytöstä, samoin kentän roskikset ja mailapesurit.

-Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.

-Jos olet palannut ulkomailta, pidäthän 14 vrk karanteenin paluusi jälkeen, ja saavut peleille vasta tämän jälkeen

Muuta huomioitavaa

Caddiemasterin toimisto sekä klubirakennus, ravintola, suihkutilat ja kentän WC:t pidetään kiinni. Näin vältetään mahdollisia altistumistilanteita kaikkien osalta. Caddiemaster on tavoitettavissa puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-16 puh. 033400 234. Mikäli asia ei ole kiireellinen, toivomme pelaajien olevan yhteydessä toimisto@nrg.fi.

WC-tilat ovat pelaajien käytettävissä kentän ollessa avoinna klubin alakerrassa. Klubin pesuhuonekerroksen wc-tiloihin pelaajat pääsevät klubin golfautotallin puoleisen seinustan päätyovesta. Hyvä käsihygienia pitää muistaa asioidessa alakerran WC-tiloissa.

Ei mokata tätä nyt – noudatetaan hallituksen antamia linjauksia niin golfkentällä
kuin sen ulkopuolellakin.

Jokaisen 70v ja yli golfarin pitää tarkasti nyt miettiä oma tilanteensa, mikä on
itselleen se paras vaihtoehto.

Ja meidän jokaisen on nyt tehtävä kaikkemme, jotta koronavirus
ei pääse leviämään Suomessa.

Myös golfarien pitää olla erittäin tarkkoja, vaikka lajin pelaaminen on
kaiken järjen mukaan turvallista.

Me haluamme huolehtia kaikista -pidäthän sinäkin huolta nyt itsestäsi!

Riittävä turvaväli nyt kaikkiin ihmisiin on hyväksi. Liikuttaessa ihan missä vaan ulkosalla.

Kategoriassa Ajankohtaista