Sunnuntaista 19.4. alkaen ajanvaraus auki kuluvaksi päiväksi ja kolmeksi päiväksi eteenpäin

Sunnuntaista 19.4. alkaen ajanvaraus auki kuluvaksi päiväksi ja kolmeksi päiväksi eteenpäin

Päivitämme ajanvarausohjettamme sunnuntaista 19.4.2020 alkaen niin, että ajanvaraus kentillemme on mahdollista aina kuluvaksi päiväksi ja kolmeksi päiväksi eteenpäin. Uuden päivän ajanvarausikkuna aukeaa aina klo 9.00 aamulla. Näin mahdollistamme teille pelaajille pelien suunnittelun hieman pidemmäksi ajaksi.

Tähän aikaan kaudesta Rock kenttää pelataan 18 reiän kierroksena ja River kenttää pelataan kahtena erillisenä ysinä varaten aika joko etu- tai takaysille. Voit myös varata molemmat River-kentän ysit. Tällöin lähdöt tulee varata minimissään 1h 50min päähän toisistaan. Ajanvarauksessa näkyvät kentät River 1-9, River 10-18 ja Rock.

Jäsenet voivat varata peliajat NexGolfissa omilla nettitunnuksilla. Jäsenten ajanvarausoikeudet sulkeutuvat mikäli kauden 2020 laskujen eräpäivät ovat umpeutuneet.  Peruthan peliaikasi viimeistään 3h ennen lähtöaikaasi, jos et pääse paikalle tulemaan.

Vieraspelaajat voivat varata tiiajan Teetime.fi -palvelussa, jossa myös maksun voi suorittaa. Ohje Teetime.fi-palvelun käyttöön vieraspelaajille löytyy täältä. Vieraspelaajat voivat varata tiiajan myös soittamalla puh. 033400 234 ja maksamalla green fee -maksun MobilePaylla. Lue lisää MobilePay -maksusta täältä. Myös jäsenen green fee -maksu on mahdollista hoitaa MobilePaylla. Perimme kaikista varatuista vieraiden peliajoista green fee -maksun, joten muistathan tarvittaessa perua peliaikasi hyvissä ajoin, viimeistään 3h ennen peliaikaasi.

Klubi ja caddiemaster ovat suljetut koronaviruspandemian vuoksi. Caddiemaster palvelee pelaajia joka päivä klo 9–17  puh. (03)3400234 tai toimisto@nrg.fi.

Ravintola Bufferin taukokioski Torppa palvelee pelaajia take away -periaatteella klo 10-16, säävarauksella.

Luethan koronaviruspandemian aikaiset peliohjeet huolellisesti ennen kuin varaat ajan ja tulet pelaamaan, kiitos!

Aurinkoisia golfkierroksia!

 

Kategoriassa Ajankohtaista