Skiditour 2017 starttaa Riverissä

Skiditour 2017 starttaa Riverissä

Golf on hieno harrastus, jonka parissa voi löytää elinikäisiä ystäviä. Skiditourin tarkoitus on kannustaa junnuja yhdessä kierrokselle ja tutustumaan toisiinsa paremmin. Olkaa aikuisetkin aktiivisia ja järjestäkää heille ja itsellenne mahdollisuuksia päästä kierrokselle.

Birdie-ryhmä    HCP 10-28        Lyöntipeli

Par-ryhmä        HCP 28-54        Bogipistepeli

Jokainen pelaa omalta normaalilta tiiltään, kuten Futuretourilla.

Par-ryhmän mukaan mielellään aina vähintään yksi aikuinen, ei caddieksi vaan henkiseksi tueksi ja arvokasta oppia antamaan niin sääntöjen kuin muidenkin tilanteiden parissa.

Birdie-ryhmässä etiketti on hallussa ja pärjätään jo omatoimisesti. Samalla vanhemmat voivat myös tutustua paremmin toisiinsa ja varata yhteiset lähdöt (mahdollisuuksien mukaan) lastensa lähtöjen yhteyteen.

Skiditourin kierrokselle osallistuu aina vähintään kaksi junioria. Pelaajat voivat itse valita pelaavatko 9 vai 18 reikää, joista kauden kaksi parasta ysiä jää voimaan. Parhaiten onnistuneet ja kehittyneet pelaajat, sekä vähintään 10 skiditourin kierrosta pelanneet palkitaan kauden lopuksi. Osallistumismaksu 10€, käytetään palkintojen hankkimiseen ja se maksetaan tilille: FI14 5731 6520 0252 81, viitteeksi skidin nimi.

Osallistumislomake: https://goo.gl/forms/UgxpJrFbCOSNX9Gs1

Kategoriassa Ajankohtaista