Sami Välimäki upeasti 3. Nordic Golf Leagueen kuuluvassa Finnish Openissa!

Sami Välimäki upeasti 3. Nordic Golf Leagueen kuuluvassa Finnish Openissa!

Kullo Golfissa kisattiin torstaista lauantaihin Nordic Golf Leagueen kuuluvan Polarputki Finnish Openin parissa. Riveriläisistä kilpailussa mukana olivat Sami Välimäki sekä veljekset Aleksi ja Erik Myllymäki.

Sami Välimäki jatkoi Kullo Golfissa läpi kauden kestänyttä vahvaa suorittamista, pelaten itsensä upeasti kilpailun 3. sijalle. Samin yhteistulos kilpailussa oli -12 kierrostuloksilla 67, 70 ja 67.  Samin kommenttien mukaan kisasta jäi hyvä fiilis. Hän pelasi kolme hyvää kierrosta, johon kuitenkin mahtui yksi paha lipsahdus, viitaten sillä 2. kierroksen väylälle 16 tulleeseen triplabogeyhin. Muuten Sami teki kolmen kierroksen aikana par-tulosten lisäksi yhteensä 16 birdietä ja ainoastaan yhden bogeyn. Samin kisakausi jatkuu syyskuun puolivälin paikkeilla Finnish Tourin finaalissa Vuosaaressa, jonka jälkeen hän suuntaa Italiaan European Tourin karsintoihin. Sami lähtee karsintoihin rennoin mielin. ”Perus hyvällä pelillä pitäisi selvittää ykkösvaihe ja sen jälkeen pitää pelata 2 kisaa loistavaa peliä, että työpaikka löytyisi”, naurahtaa Sami.

Aleksi Myllymäki oli läpi kisan mukana kärkikamppailussa. Hän jakoi ensimmäisen kisapäivän jälkeen johtopaikkaa ja lähti viimeiselle kierrokselle jaetulta 2. sijalta. Ensimmäisellä kisakierroksella Aksi pelasi huiman tuloksen 65 lyöntiä, jolla hän rikkoi Kullo Golfin sen hetkisen kenttäennätyksen. Aksi ei kuitenkaan saanut viimeisellä kierroksella irti parasta suoritustaan, joten hänen sijoitus kilpailussa oli T12 (-7). Aleksin veli Erik sijoittui kilpailussa sijalle T42 pelaten kisan par-tulokseen, kierrostuloksilla 74, 70 ja 72.

Loppuviimein  kilpailun voitto sekä  Kullo Golfin kenttäennätys menivät huiman viimeisen kierroksen, 63 lyöntiä (-9),  pelanneelle tanskalaiselle Victor Österbylle.  Yhteistulos kilpailun voittajalla oli -16. Kilpailussa toiselle sijalle pelasi myös tanskalainen peluri Cristian Glöët yhteistuloksella -14.

Kilpailun tuloksia voit tarkemmin tarkastella täältä.

Tsemppiä Sami, Aksi ja Eeki loppukauden koitoksiin!

 

Sami Välimäki tuulettamassa aikaisemmin tällä kaudella.

Kategoriassa Ajankohtaista