Rock- ja River-kenttien pelijärjestys sekä ajanvaraus 3.9. alkaen

Rock- ja River-kenttien pelijärjestys sekä ajanvaraus 3.9. alkaen

Vuosien työ on päätepisteessä. Uudet Rock- ja River-kentät avataan lauantaina 3.9.2016.

Rock-kentällä pelataan lauantaina 3.9. kaksi yhteislähtökisaa. Aamulla käynnistyy kutsuvieraskisa ja iltapäivällä on avoin kisa NRG jäsenille, joten lauantaille ei vielä pääse Rockille varaamaan tiiaikoja.

Sunnuntai 4.9. on Rockilla NRG jäsenten päivä ja silloin Rock-kenttä on avoinna vain NRG jäsenille.  Ajanvaraus sunnuntain 4.9. peleille avautuu kaikille jäsenille torstaina 1.9. klo 06.00. Maanantaista 5.9. alkaen ovat sitten kaikki pelaajat tervetulleita pelaamaan Rock-kenttää.

Uudistunut River-kenttä on lauantaista 3.9. alkaen avoinna kaikille pelaajille. Ajanvaraus netissä aukeaa River-kentän molemmille yseille keskiviikkona 31.8. klo 06.00. River-kentästä molemmat ysit ovat pelattavissa erikseen tai yhdessä omilla ajanvarauksillaan.

 

Rock- ja River-kenttien pelijärjestykseen voit tutustua tästä.

 

Ajanvaraukset Rock- ja River-kentille

River-kenttää varattaessa, voi sille varata ajat erikseen molemmille yseille. Jos vaikka haluaa pelata River-kentälle 18 reikää klo 10.00 alkaen, voi toiselle ysille varata ajan klo 10.00 ja vastaavasti  toiselle ysille klo 12.20. Pelattaessa 18 reikää Riverillä, pidetään suosituksena tiiaikojen välille jätettäväksi aikaa 2 h 20 min.

Jos Riverillä haluaa pelata vain 9 reikää, ajanvarauksen voi tällöin tehdä joko River 1-9 kentälle tai vastaavasti River 10-18 kentälle.

Niin Rock- kuin River-kentällekin avautuu ajanvaraus netissä aina kolme päivää aikaisemmin. Esimerkiksi maanantain 5.9. tiiajat avautuvat netissä varattaviksi perjantaina 2.9. klo 06.00.

Hyviä alkusyksyn pelejä Rockilla ja Riverillä!

greenikuva

Kategoriassa Ajankohtaista