Riverissä vuokrattavissa 2 idyllistä maalaismökkiä pelien lomaan

Riverissä vuokrattavissa 2 idyllistä maalaismökkiä pelien lomaan

 

Mökkimajoitus

Kaudella 2018 Nokia River Golfista löytyy vuokralle kaksi viehättävää vanhaa maalaistunnelmaa henkivää pientä mökkiä yhteisellä puulämmitteisellä pihasaunalla. Mökit sijaitsevat hyvin keskeisellä paikalla, keskellä kenttäämme. Mökeistä on lyhyt kävelymatka molemmille kentillemme sekä myös klubirakenuksellemme.

Alamökki. 20 metriä River-kentän 18 väylästä ja 30 metriä taukokioskilta.

 

Näkymä Alamökin pihasta kentälle.

Mökeissä majoittuu 4 henkilöä mukavasti. Mökkeihimme ei tule juoksevaa vettä, mutta juomavesi toimitetaan mökkeihin. Lisäksi pihasta löytyy kaivo, josta saa saunaan pesuveden. Mökit lämpiävät sekä sähköllä että kamiinalla ja puuhellalla, joita varten toimitamme tarvittavat polttopuut. Pihasaunaan saa lempeät löylyt polttopuilla, jotka toimitetaan myös mökkiläisille valmiiksi. Lisäksi klubirakennuksen saunatilat ovat mökkiläisten käytössä. Noin 40 m. päässä mökeistä on Rock-kentän taukokioski, josta löytyy vesivessat.

Pihasauna majoittujien käytössä. Puut valmiina.

Pihapiiristä löytyy mökkiläisten käyttöön grilli ruuanlaittoa varten, lisäksi mökeistä löytyy kahvinkeitin, jääkaappi ja mikro. Ravintolapalvelut löytyvät 300 m. päässä mökeistä klubirakennukselta. Tarkistathan Ravintola Bufferin aukioloajat kyseisenä ajankohtana. Ruuanlaittoa ja omien eväiden syöntiä varten mökeiltä löytyy kertakäyttövälineet.

Ylämökin keittiö.

Mökkien siivous sekä vuodevaatteet ja liinavaatteet sisältyvät mökin hintaan. Huomioithan majoittuessasi mökkinaapurisi sekä kentällä olevat pelaajat, hyvät käytöstavathan kuuluvat olennaisesti golf-kentälle. Iltaisin mökkikylään laskeutuu maaseudun hiljaisuus, nautithan siitä ja tarjoathan myös naapureillesi mahdollisuuden siihen.

Ylämökki. Majoitusilaa 4 hengelle. Mukavat sängyt, joihin myös vuodevaatteet ovat valmiina.

Tupakointi mökeissä on kielletty.

Mökkien vuokra on 65€/hlö/yö. Tarjoamme lisäksi mökkiläisille greenfeet molemmille kentillemme hintaan 45€/hlö.

Saapuminen mökkeihin aikaisintaan klo 12.00 ja poistuminen klo 16.00 mennessä, näistä voidaan myös sopia tapauskohtaisesti.

Lisätietoa mökeistämme saat toimistostamme osoitteesta toimisto@nrg.fi tai soittamalla 033400334.

Alamökin maalaistunnelmaa.

Alamökki. Grilli kesäiltoja varten.

Tulethan tutustumaan, esittelemme mökkejä mielellämme!

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivun banneri