Riverissä virtaa

Riverissä virtaa

Golfyhteisömme on nyt menossa huimaa vauhtia eteenpäin, siirtymässä uuteen aikaan.

Kesä on parhaimmillaan ja kenttä luonnollisesti huippukunnossa. Pelikierroksia on viime vuotta enemmän  ja erityisesti Kartano kentän suosion kasvu on hieno asia. Tämä kertoo myös siitä, että tarve 9 reiän kierroksille on kiireisillä nykygolfareilla lisääntynyt. Kierroksia on tähän päivään mennessä Riverillä 11.709 ja Kartanolla 10.467.

Uusi kenttälaajennuksemme  vihertyy silmissä ja on kohta valmis ottamaan vastaan pelaajat. Teeboxit, väylät ja greenit ovat niin vahvoja, ettei suurempikaan sade niitä enää vie ja koko pelialuetta on leikattu useiden viikkojen ajan. Bunkkerit viimeistellään heti kun se voidaan tehdä kentän vaurioitumatta. Uuden kentän, ja myös osittain nykyistenkin kenttien varustelu alkaa pian ja Rock -kentän uutta ”kymppitupaa”, jolla ei vielä virallista nimeä olekaan, olemme saaneet ihailla jo alkukauden.

Vielä menee hetki, mutta haluamme avata kentän, joka on valmis, hyväkuntoinen  ja kestää pelaamisen heti alusta alkaen.

BIG BANG 3.9.2016

Tuolla päivämäärällä avaamme uuden kenttäosuuden ja uudistamme koko ilmeemme. Bränditoimikunta  on talvesta alkaen suunnitellut Uutta Riveriä, uusien kenttiemme ja koko yhteisömme uutta yhtenäistä ilmettä.

Tämä kaikki otetaan käyttöön tuon viikonlopun aikana ja mukaan tulee mahtumaan  monenlaista ohjelmaa, klubitoimikunta on asialla. Tätä odotellessa on hyvä muistaa saamamme lisäkapasiteetti mikä varmasti herättää kiinnostusta uusissakin pelaajissa, eikä vähäisin asia ole omistaa Riverin turvallinen osake myös pitkällä tähtäimellä.

Osakkeemme on vastikkeeton ja siksi joustava kustannuksiltaan myös tilanteessa, jos osaketta ei itse pelaamalla voi jonakin vuonna hyödyntää.

Tämä myös pitää yllä osakkeen myyntiarvoa ja takaa varmasti pelimahdollisuuden kentillämme pitkälläkin aikajänteellä.

Kesäisin terveisin ja hyviä pelejä toivottaen,

Petri Hurri
Nokia River Golf Ry

Erkki Räty
River Golf Oy

Kategoriassa Ajankohtaista