Riverin Vesa Korvelle holari River-kentän kutosella 7.5.

Riverin Vesa Korvelle holari River-kentän kutosella 7.5.

”Niin enhän mää edes tajunnut pallon alastulojälkeäni korjata sillä greenillä, kun sen palloni sieltä kupista löysin, niin sekasin taisin olla”, tokaisi Vesa Korpi klubilla kysyttäessä miehen mietteitä holarinsa jälkeen. ”Tämä oli mun elämäni toinen holari, molemmat olen tehnyt tällä samalla väylällä mutta kummallakin kerralla väylän numero on ollut eri”, jatkoi Vesa.

Vesa Korpi NRG teki siis upean holarin River-kentän kutos väylällä tiistai iltana 7.5. Mies oli pari vuotta sitten tehnyt tosiaan samaisella väylällä elämänsä ensimmäisen holarin. ”Mutta nyt tää jotenkin vaan tuntui paljon mahtavammalta kun ekalla kerralla”, totesi Vesa. ”Nyt se vaan tuntui niin upealta”.

Holaria ihastelemassa Vesan kanssa oli peliryhmä Petri Halme, Kari Mustalahti ja Timo Hietala. ”Kyllä siinä aika iso huuto pääsi kun pallo kupista löydettiin”, kuvaili Kari. Miesnelikko nautti kuohuvaa klubilla iloisin mielin, eikä suotta; Vesa Korpi nimittäin saa tämän vuoden toisena holarin tekijänä kyseisellä väylällä Gigantin lahjoittaman lahjakortin hienosta suorituksestaan.

Kiitos Gigantille mahtavasta holaripalkinnosta ja onnittelut vielä Vesalle!

Vesa Korpi hymyssä suin holarinsa jälkeen.

Kategoriassa Ajankohtaista