Riverin Vappu Scramble 4hlöä with Bufferi

Riverin Vappu Scramble 4hlöä with Bufferi

Lisätty: Kilpailu täyttyi ennennäkemättömän nopeasti jo to 8.4. illan aikana!

Tervetuloa avaamaan kilpailukausi vapun kisailuiden pariin yhdessä Ravintola Bufferin kanssa!

Riverin Vappu Scramble 4hlöä järjestetään vappupäivänä 1.5.2020 River-kentällä klo 9.00 alkaen väliaikalähtöinä.

Käytämme kilpailun tuloskorttina sähköistä Golf GameBookkia, jotta kilpailu pystytään toteuttamaan vastuullisesti poikkeusajan olosuhteet huomioiden.

POIKKEUKSELLISESTI KILPAILUN ILMOITTAUTUMINEN ON JO NYT AUKI JA SE TAPAHTUU SÄHKÖPOSTITSE TOIMISTO@NRG.FI. Ilmoitathan ystävällisesti joukkueen nimen, pelaajien nimet ja kotiseurat. Jotta pystymme vastaanottamaan ilmoittautumiset tasapuolisesti, otamme ilmoittautumisia vastaan vain sähköpostitse. Ilmoittautumisen jälkeen caddiemaster kuittaa ilmoittautumisen. Ilmoittautumiset tulevat myöhemmin näkymään tälle sivustolle.

Jatkossa kaudella 2021 kilpailuiden ilmoittautuminen aukeaa aina kolme viikkoa ennen kilpailua klo 7.00 aamulla kunkin kisan kisasivustolla.

Kilpailumaksut

  • NRG kausimaksulla pelaava jäsen 35 eur
  • NRG kausimaksulla pelaava junnu 25 eur
  • Vieraspelaaja aikuinen 60 eur
  • Vieraspelaaja juniori 30 eur

Kilpailumaksu sisältää:
Kilpailuun lähdettäessä saat napata mukaan vappupäivää virkistävän power boostin ja tauolla tarjoillaan Bufferin coctail-vappusillis.

Kilpailumaksun maksamisessa suosimme MobilePayn käyttöä. Mobilepaylla maksaessa pyydämme sinua kirjaamaan maksuun kilpailun nimen. MobilePay -numero 43478.

Kilpailussa palkitaan 3 parasta joukkuetta lp/hcp sekä parhaan scratch -tuloksen pelannut joukkue.

Kilpailun järjestämisessä noudatetaan tarkasti poikkeusajan ohjeistuksia. Haluamme korostaa, että kyseessä ei ole yleisötapahtuma eikä palkintojenjakoa järjestetä. Lähetämme pelaajille vielä ennen kilpailua tarkat koronaohjeistukset.

Tervetuloa avaamaan kilpailukausi 2021 vastuullisesti hauskaa pitäen!

 

Kategoriassa Ajankohtaista