Riverin ladyjen eclectic -haaste käynnistyy

Riverin ladyjen eclectic -haaste käynnistyy

Nokia River Golfin lady – Kerää unelmien tuloskorttisi!

Nokia River Golfin naisten eclectic -haaste käynnistyy River- ja Rock-kentällä tiistaina 26.5.2020. Naisten Eclectic -kortin kerääminen toteutetaan kesällä 2020 Golf GameBookissa 26.5.–12.9.2020. 

Näin pääset mukaan:

  • Avaa Golf GameBook -sovellus ja kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, niin rekisteröidy Golf GameBookin käyttäjäksi.
  • Golf GameBookin etusivun alavalikossa toinen painike oikealta on ”Haasteet”.
  • Etsi haasteista Nokian Eclectic-haasteet ja liity mukaan (huom. molemmilla kentillä omansa). Jos haaste ei näy sinulla, käy katsomassa Golf GameBookin asetuksista, että kotiseurasi on varmasti Nokia River Golf (haaste näkyy ainoastaan Riverin jäsenille).
  • Pelaa golfia normaalisti Golf GameBookilla ja joka kierroksella eclectic-korttisi täydentyy automaattisesti. Eli sinun tarvitsee liittyä haasteeseen vain kerran.
  • Haasteet-osiossa voit käydä seuraamassa eclectistä korttiasi, ja katsomassa, miten pärjäät suhteessa muihin Riverin naisiin.
  • Haaste päättyy automaattisesti 12.9. Ja kaikki kierrokset liittymisesi jälkeen kirjautuvat mukaan.  

Haaste julkaistaan maanantai-tiistai yönä tapahtuvassa päivityksessä. Tiistaina 26.5. päästäksesi mukaan haasteeseen muistathan päivittää Golf GameBook -sovelluksesi.

Eclectic-haasteen osallistumismaksu on 15 euroa/kausi/kenttä. Maksu suoritetaan MobilePaylla numeroon 43478.

Mikäli maksu ei MobilePaylla onnistu, otathan yhteyttä toimisto@nrg.fi. 

Kauden päätteeksi parhaat suoritukset palkitaan. 

Tervetuloa mukaan!

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista