Riverin klubin ovet aukeavat kauteen 2020 rajoituksin 1.6.

Riverin klubin ovet aukeavat kauteen 2020 rajoituksin 1.6.

Kuluva kevät on koronarajoituksista huolimatta sujunut hienosti, vaikka klubia on tähän asti pidetty kiinni asiakkaidemme ja henkilökuntamme suojelemiseksi. Iso kiitos tässä kohtaa niin jäsenillemme kuin vieraspelaajillemmekin mukavasti sujuneesta poikkeusoloissa eletystä alkukaudesta.

Maanantaina 1.6. avaamme klubirakennuksen kauteen 2020. Tässä kohtaa tahdomme heti nostaa esille sen, ettei koronapandemian uhka ole missään nimessä vielä poistunut ja sen, että edelleen otamme kaikessa toiminnassamme huomioon asiakkaiden sekä henkilökunnan suojelemisen koronatartuntojen ehkäisemiseksi.

Golftoimistomme palvelee asiakkaitaan 1.6. alkaen klo 8-19. Vastaanottotiskillä toivomme vain tarpeellista asiointia. Jonojen ja ihmisryhmien muodostamista vastaanottotiskillä tulee edelleen välttää.

Ravintola Bufferi aukeaa maanantaina 1.6. alkaen myös klubirakennuksessa. Bufferi on avoinna päivittäin klo 7-21. Keittiö on avoinna päivittäin klo 11-18 ja lounasta on tarjolla arkisin klo 11-15.

”Tulemme avaamaan Bufferin iloisin mielin ja ohjeistusten mukaisesti. Sisätiloissa asiakaspaikkoja on näin alkuun vähennetty. Isolla terassilla onkin kiva nautiskella väljästi.
Haluamme luoda turvallisen ruokailuhetken kaikille asiakkaillemme.
Kahvilatuotteista löydätte pelipäivään sopivat välipalat unohtamatta kylmiä virvokkeita.
Keittiössä jälleen hellat kuumana ja lounasta kokkaamme arkisin lautasannoksina,
listalla päivittäin vaihtuvia herkkuja.

Iltaisin ja viikonloppuisin ala carte-listalta tuttuja ja uusia makuja.
Muistathan, että voitte napata myös annokset mukaan kotiin.

Take away-taukokioski palvelee päivittäin myös pelaajia.
Muistetaan huolehtia porukalla hyvästä hygieniasta!

Tervetuloa avaamaan myös ravintolakesä 2020”

-Janne Bufferista

Kategoriassa Ajankohtaista