Riverin kesä kutsuu pelaajat mukaan viihtymään tapahtumiin

Riverin kesä kutsuu pelaajat mukaan viihtymään tapahtumiin

Riverin kesässä pelaajat viihtyvät niin perinteisten omalle peliporukalle varattujen golfpelien merkeissä kuin myöskin ottamalla osaa kesän yksittäisiin kisatapahtumiin. Kesän 2020 tapahtumakalenteria on nyt päivitetty kevään poikkeusolojen hieman hellitettyä. Tapahtumakelenteria päivitetään kesän aikana ja pyrkimys on saada kisakalenteriin tapahtumia eri twisteillä.

Kesän 2020 kisoissa käytetään kilpailun tuloskorttina pääsääntöisesti sähköistä Golf GameBookia, mutta kilpailutulokset on edelleen mahdollista kierroksen aikana kirjata myös perinteiseen pahviseen tuloskorttiinkin, jos pelaaja niin haluaa.

Kilpailuun ilmoittautumiset tapahtuvat Golf GameBookissa painamalla kisakutsuista löytyvää ilmoittaudu -linkkiä. Kilpailut ja kilpailukutsut löytyvät nrg.fi-sivuston Golf GameBook-kilpailukalenterista. Mikäli pelaaja tahtoo, voidaan kilpailuun ilmoittautuminen tehdä myös caddiemasterin kautta soittamalla puh. 033400 234. Golf toimistoltamme annetaan ohjausta Golf GameBookin käyttöönottoon. Kauden 2020 tapahtumat löytyvät myös nrg.fi-sivuston NexGolf-kilpailukalenterista myös.

Kilpailuiden lähtötoiveista

Tällä kaudella kisatapahtumiin startataan pääsääntöisesti väliaikalähdöillä vielä vallitsevien koronarajoitteiden vuoksi. Tästä lähtötavasta johtuen voidaan kisatapahtumiin ottaa suurempi määrä osanottajia mukaan. Kilpailuihin pelaajat voivat esittää joko aikaista tai myöhäistä lähtöaikatoivetta. Toiveena tämän kauden kisailmoittautumisissa olisi muodostaa lähtöryhmät pääsääntöisesti arvonnan kautta, jotta lähtöryhmien teko sujuisi toimistolla jouhevasti.

Mielekästä golfkesää Riverissä, niin perinteisillä kaveriporukan pelikierroksilla kuin kisakierroksillakin!

 

Kategoriassa Ajankohtaista