Riverille menestystä Junior Challenge Tourin osakilpailusta

Riverille menestystä Junior Challenge Tourin osakilpailusta

Kauden kolmas Challenge Tour osakilpailu läntisen Suomen alueelta kisattiin 19.6 Lakesidessa Sastamalassa upeissa olosuhteissa. Kenttä oli hienossa kunnossa, mutta haastavat lipunpaikat ja kova tuuli varmistivat, että kukaan ei pelannut alle parin voittotulosta. Voittajaksi golfasi jälleen kerran Kankaisten Golfia edustava Sakke Siltala kokonaistuloksella 73 lyöntiä (+2). NRG:n Viljami Halonen oli T2 sijoituksella, mutta parempi tulos takaysillä varmisti Viljamille toisen sijan kilpailussa. Viljamin tulos oli 75 lyöntiä (+4). Muut Riverin juniorit sijoittuivat myös mukavasti pistesijoille. Ville Väkiparta oli T15, Konsta Jalkanen T22, Severi Soutolahti T26, Arttu Pihlava T26. Pisteitä saavat 35 parhaan joukkoon yltäneet pelaajat. Santeri Salomaa sijoittui T47, Ilari Lemponen T54 ja Rasmus Raitanen 60 sijalle.

Lakesiden kilpailu oli ainoa kilpailu Challenge Tourilla Pirkanmaan alueella. Seuraavaksi vuorossa on Turun Aura Golfin osakilpailu 4.7, johon ilmoittautuminen päättyy 27.6 klo 18.00. Junioritoimikunta kannustaa kaikkia kilpailusta kiinnostuneita ilmoittautumaan mukaan. Lakesidessa todettiin, että kisailijat hoitivat taas oman hommansa mallikelpoisesti ja Lakesiden runsaslukuiselle talkooväellä pitää myös antaa iso tunnustus tapahtuman onnistumisesta.

 

Hyvää tulevaa Juhannusta Junioritoimikunnan puolesta!

Juhannus sunnuntaina pelataan  EKO EKO Juniorituki Scramble muistakaahan ilmoittautua kaikki mukaan. Osallistumalla tuet Riverin junioritoimintaa.

 

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista