Riveriläisille menestystä Future Tourin avauskilpailussa!

Riveriläisille menestystä Future Tourin avauskilpailussa!

Future Tourin avauskilpailu käytiin Vammalan Lakesiden Järvenranta kentällä kelin ollessa erittäin kolea ja tuulinen. Onneksi tummat pilvet pitivät sateen sisässään ja pelaajat pysyivät kuivana. Seurallemme menestystä tuli monessa sarjassa. Erityismaininnan saavat meidän seuran uudet kilpasarjalaiset. Easy 9 -sarjassa Leevi Leskinen oli 4. Easy 18 –sarjassa River golfin pojat jakoivat potin seuraavasti: Vilho Rikkinen otti ykköspaikan 47 pisteellä ja Niilo Halminen oli toinen 44 pisteellä. Hienoa!!

Pojat 12v –sarjassa Aleksi Saarela oli kolmas ja pojat 16v –sarjassa. Lauri Rosendahl oli 75 lyönnillä hienosti kolmas. Samassa sarjassa Leo Salminen pelasi tuloksen 87 ja Niilo Jalkanen 89.

Tytöt 16v –sarjassa Sara Pihlajamäki pelasi tuloksen 90, ollen sarjan viides. Kympin sakkiin mahtuivat myös Senni Salminen tuloksella 101 ja Nuppu Kurki tuloksella 103.

Harmittavasti mukaan ilmoittautuneet Kalle Väisänen ja Daniel Lax joutuivat jäämään pois kilpailusta sairastapausten takia.

Ensimmäistä kertaa Tourin joukkuekilpailussa oli mukana seuraltamme kaksi joukkuetta. NRG 1 koostui Niilo Jalkasesta, Sara Pihlajamäestä, Lauri Rosendahlista ja Leo Salmisesta. Tämä kokoonpano sijoittui toiseksi joukkuesarjassa. NRG 2 sijoittui kuudenneksi. Tässä joukkueessa pelasivat Nuppu Kurki, Aleksi Saarela ja Senni Salminen.

Näin saatiin kauden avaus Future tourilla käyntiin erittäin mallikkaasti!

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista