Riveriläisille menestystä Finnish Tourin finaalissa Vierumäellä.

Riveriläisille menestystä Finnish Tourin finaalissa Vierumäellä.

Viikonloppuna saatiin rutkasti menestystä riveriläisten kisaillessa Audi Finnish PGA Golf Tourin finaalikisassa Vierumäellä.Emmi Jalkanen otti toisen peräkkäisen voittonsa ja Erik Myllymäki oli miesten sarjan toinen.

Emmi lähti viimeiseen päivään kaksi lyöntiä kärkeä perässä, mutta onnistui viimeisenä päivänä kierrostuloksella 73(+1) nousemaan kilpailun voittoon. Kilpailu oli Emmin ja Aura Golfin Aada Rissasen välillä todella tiukkaa, sillä he olivat tasatuloksessa ennen 15 väylää. Emmin kierros tulokset olivat 70, 74 ja 73. Emmi voitti kipailun lopulta kahdella lyönnillä.

Erik lähti viimeiseen päivään kärkipaikalta yhdessä Alex Hietalan kanssa. Miesten kamppaillessa tiukasti voitosta kärkiryhmän edellä pelannut Emil Alajärvi nousi lopulta poikien ohi voittoon huikealla yhteistuloksella -11. Erik lopetti hienosti kilpailun kahteen birdie-tulokseen ja nousi näin ollen kilpailun kakkoseksi. Erik oli kilpailun paras ammattilainen ja kuittasi näin ollen itselleen kilpailun isoimman palkintopotin.

 

Emmi nousi upealla voitolla myös naisten Finnis Tourin rankingin voittoon. Myös miesten rankingin puolella saatiin juhlia Riveriläisen voittoa sillä juuri European Tourilla debyytin tehnyt Sami Välimäki voitti miesten rankingin. Sami osallistui vain kolmeen kilpailuun Finnish Tourin puolella, mutta pelasi niissä todella vakuuttavasti ollen 1. , 2. ja 4.

 

Onnea Emmi, Erik ja Sami!

 

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista