River-kentän etuysi on avoinna ma 23.3. erikoisjärjestelyin -Hygieniasta huolehtiminen on nyt erittäin tärkeää!

River-kentän etuysi on avoinna ma 23.3. erikoisjärjestelyin -Hygieniasta huolehtiminen on nyt erittäin tärkeää!

Tänään maanantaina 23.3. River-kentän etuysi on avoinna klo 9.30 alkaen.

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöönotosta. Näiden linjausten pohjalta pelaaminen mahdollistetaan Riverissä seuraavin rajoituksin:

 • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
 • Yli 70- vuotiaat ja muut riskiryhmäläiset pyydetään noudattamaan hallituksen linjaamia velvoitteita.
 • Caddiemasterin toimisto sekä klubirakennus, ravintola, suihkutilat ja kentän WC:t pidetään kiinni. Näin vältetään mahdollisia altistumistilanteita kaikkien osalta.
 • Kaikkien golfkentälle tulevien ulkoilijoiden pyydetään välttämään kaikenlaisia joukkoparveiluita esim. parkkialueella. Kun auto on jätetty parkkiruutuun, suunnataan välittömästi kohti ykköstiitä, välttäen isompien ryhmien kokoontumisia juttutuokiolle.

ERITYISHUOMIO YLI 70-VUOTIAILLE JA MUIHIN RISKIRYHMIIN KUULUVILLE GOLFAREILLE:

Me riveriläiset tahdomme painottaa hallituksen määräämissä toimintaohjeissa erityisesti sitä, että nyt on erittäin tärkeää suojata erityisesti yli 70-vuotiaat henkilöt koronavirustartunnalta. Ikäihmisillä on selkeästi nuoria ihmisiä suurempi riski saada taudista vakavia, sairaalahoitoa vaativia oireita.

Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään lähikontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan, eli karanteenia vastaavissa olosuhteissa.

Valtioneuvosto kehottaa yli 70-vuotiaita välttämään lähikontakteja ja liikkumista kodin ulkopuolella, koska ne lisäävät tartuntariskiä. Mikäli on välttämätöntä käydä itse kaupassa, apteekissa tai terveysasemalla tai muutoin asioida, se olisi hyvä tehdä silloin, kun muita asiakkaita on liikkeellä vähän. Etäisyyttä muihin ihmisiin on pidettävä vähintään metrin verran. 
NÄITÄ YLLÄ OLEVIA IKÄIHMISIÄ KOSKEVIA TOIMINTAOHJEITA TOIVOMME NOUDATETTAVAN MYÖS GOLFPELAAJIEN KESKUUDESSA!

Kaikkia pyydetään ottamaan huomioon tartuntariski ja omalla toiminnallaan estämään tautia leviämästä.

Jotta pelaaminen Riverissä on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa alla olevia ohjeita. Nämä ohjeet on tehty, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvallisen pelaamisen:

 • Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.
 • Ota mukaan oma golfkärry tai kanna bägiä. Lainakärryt eivät siis ole käytettävissä!
 • Ei kätellä eikä halailla pelikavereita
 • Pelataan ainoastaan omilla pelivälineillä, ei lainata kaverilta pelivälineitä
 • Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, n. 2 metriä.
 • Pidä lipputanko aina reiässä, ei kosketa siihen turhaan (lipputangot pestään säännöllisesti). Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.
 • Bunkkeriharavat ovat pois käytöstä, samoin kentän roskikset ja mailapesurit
 • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.
 • Jos olet palannut ulkomailta, pidäthän 14 vrk karanteenin paluusi jälkeen, ja saavut peleille vasta tämän jälkeen

Ajanvaraus, ilmoittautuminen ja maksaminen

NRG jäsenet voivat varata peliajat NexGolfissa tuttuun tapaan omilla nettitunnuksillaan. Jäsenillämme tulee olla kauden 2020 jäsenmaksu maksettuna. Kauden 2020 kausimaksulaskut on juuri lähetetty jäsenillemme, laskujen. eräpäivä on 1.4. Toivomme kausimaksujen maksamista eräpäivään mennessä.

Vieraspelaajien greenfee on 20eur. Vieraspelaajat voivat varata tiiajan Teetime.fi, jossa myös maksun voi suorittaa. Tai varaamalla ajan puh. 033400 234. Lähiaikoina maksun voi maksaa myös MobilePayssa. Tiedotamme heti kun maksu MobilePayn kautta onnistuu. Halutessa voimme lähettää vieraspelaajalle myös laskun green feestä sähköpostiin.

Lähipelialue on toistaiseksi suljettu.

Range on avoinna. Rangen palloautomaatti toimii ainoastaan luottokortin lähimaksulla. Ladattavia rangekortteja ei tässä kohtaa ole ostettavissa toimistoltamme. Pallokoreja ja palloja pitää käsitellä rangella hanskoja kädessä pitäen. Rangen korttilukijaa ja pallokoreja desinfioidaan säännöllisesti. Rangella harjoitellessa pitää muistaa myös 2 m turvaväli muihin rangella oleviin pelaajiin.

Caddiemaster on tavoitettavissa puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-16
p. 033400 234. Mikäli asia ei ole kiireellinen, toivomme pelaajien olevan yhteydessä toimisto@nrg.fi.

WC-tilat ovat pelaajien käytettävissä kentän ollessa avoinna klubin alakerrassa. Klubin pesuhuonekerroksen wc-tiloihin pelaajat pääsevät klubin golfautotallin puoleisen seinustan päätyovesta. Hyvä käsihygienia pitää muistaa asioidessa alakerran WC-tiloissa.

 

Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta

Lue myös Suomen Golfliiton tiedote koskien koronavirusta

Mukavaa uutta viikkoa kaikille ulkoilun merkeissä!

Kategoriassa Ajankohtaista