River-kentän #1-väylä muuttuu 2020 kaudeksi Riverin #9-väyläksi

River-kentän #1-väylä muuttuu 2020 kaudeksi Riverin #9-väyläksi

Hienoja uutisia Riveristä!
Rakennamme tulevan pelikauden alussa River-kentän #1-väylän uudelleen siten, että siitä tulee jatkossa River-kentän #9-väylä!
 
”Tuleva muutos tukee Riverin uutta strategiaa, jossa meillä on kaksi ykköskenttää. Onnistuneen Rock-kentän rakentamisen jälkeen on aika investoida River-kenttään. Olemme tästä muutoksesta todella innoissamme ja uskomme, että väylästä tulee yksi koko Riverin signature-väylistä”, toteaa toiminnanjohtaja Kimmo Sirainen.
 
Muutostyö aloitetaan heti keväällä ja arvioitu rakennusvaihe kestää yhden kuukauden. Uusi väylä otetaan käyttöön kauden 2020 alusta.
 
Muutos tarkoittaa sitä, että River #2-väylästä tulee River #1-väylä ja tulevaksi kaudeksi 2019 vanhan Kartano-kentän #8-väylästä tulee River-kentän #9-väylä (par4). Samalla River-kentän par-luku muuttuu kaudeksi 2019 par 73:ksi.
 
Samassa yhteydessä teemme uuden greenin harjoitusalueelle vanhan Kartano-kentän #9-väylän tilalle ja uudistamme siirtonurmella Rock-kentän #3-väylän greenin pinnan ja vaihdamme kasvukerroksen (tällä Rockin muutoksella on vaikutusta pelaamiseen noin viikon verran).
 
Uuden väylän suunnittelusta on vastannut Lassi-Pekka Tilander.
 
Tervetuloa Riveriin!
Kategoriassa Ajankohtaista