River Golf Oy:n osakkeita myynnissä

River Golf Oy:n osakkeita myynnissä

River Golf Oy:n osakkeita myytävänä vapaalla markkinalla – muutamat osakkeenomistajat ovat jättäneet osakkeensa myytäväksi

River Golf Oy:n osakkeita on vapaalla markkinalla myynnissä. Toimistolla on myynnissä olevista osakkeista lista, joita voi tiedustella toimitusjohtaja Kimmo Siraiselta kimmo.sirainen@nrg.fi / 050 4047 409.

River Golf Oy:n osakkeet jakautuvat kolmeen sarjaan:

  • A-osake (4 aikuisen pelioikeutta ja 4 alle 21-vuotiaan juniorin pelioikeutta)
  • B-osake (2 aikuisen pelioikeutta ja 2 alle 21-vuotiaan juniorin pelioikeutta)
  • C-osake (1 aikuisen pelioikeus ja 1 alle 21-vuotiaan juniorin pelioikeus)

River Golf Oy:n osakkeella ei ole vuosittaista hoitovastiketta. Tämä tarkoittaa, että mikäli pelaaja ei jonakin vuonna pelaa lainkaan, ei hänelle tule tuona vuonna mitään maksuja. 

Nokia River Golfin pelimaksut koostuvat 2022 kolmesta elementistä:

  • Jäsenmaksu 280€
  • Kausimaksu 545€
  • Pelioikeus. Nokia River Golfin jäsenyys edellyttää pelioikeutta, minkä saa joko omistamalla osakkeen tai vuokraamalla osakkeen pelioikeuden yhdistyksen kautta pelikaudeksi kerrallaan.

Yhdistyksen välittämien pelioikeuksien vuosittainen hinta on tällä hetkellä 170€. Tämä tarkoittaa sitä, että osakkeenomistaja pelaa 170€ edullisemmin vuosittain verrattuna ns. vuokrapelaajaan. Mikäli osakkeenomistaja ei itse käytä osakkeeseen sidottuja pelioikeuksia, voi hän laittaa omistamansa osakkeen pelioikeudet vuokralle ja saada siitä vuosittaista tuottoa 170€ (aikuinen) / 85€ (juniori / opiskelija), mikäli pelioikeus saadaan vuokrattua yhdistyksen toimiston kautta.

Kimmo Sirainen, toimitusjohtaja.

Kategoriassa Ajankohtaista, Uutiset