Pidetään kenttä kunnossa – yhdessä

Pidetään kenttä kunnossa – yhdessä

Hyvät pelaajat.

Pelikausi on kännistynyt jo hetki sitten ja molemmat kevätkentät ovat olleet lähes täynnä. Sääennusteet näyttävät nyt hyvältä ja tulemme varmasti hyvin pian aukaiseman lisää kapasiteettia pelaajien käyttöön. Tästä tiedotamme erillisellä tiedotteella.

Pari asiaa pelaamiseen liittyen seuraavassa.

Ne kuuluisat alastulojäljet greenillä.

Alastulojälkien korjaaminen on meidän jokaisen asia ja se kuuluu meille kaikille. Kenttähenkilökunta ei voi vastata tästä asiasta vaan he keskittyvät kentänhoidossa muihin asioihin. Kenttämestari Teemu Lehtimäki pyytääkin seuraavaa: ”Toivon, että jokainen pelaaja auttaa meitä pitämään upeat kenttämme joka päivä hyvässä kunnossa korjaamalla omat alastulojälkensä greeneiltä. Näin me kentänhoidossa voimme keskittyä siihen, että saamme pelata huippukuntoisille greeneille läpi pelikauden. Toivottavasti jokainen huolehtii asiasta ja muistuttaa myös pelikavereita asian tärkeydestä.”

Ajanvaraus

Jokaisella kentällä pelaavalla pelaajalla tulee olla lupa pelaamiseen. Tämä tarkoittaa peliajan varaamista etukäteen ja green fee – pelaajilla maksujen suoritusta ennen pelikierrosta. Ohjeet maksamiseen löytyvät tästä linkistä sekä klubitalon ulko-ovesta. Tulemme lisäämään tällä pelikaudella kenttävalvontaa myös iltaisin varmistaaksemme, että turvallisuus kentällä säilyy ja että jokaisella pelaajalla on kaikki velvoitteet ajanvarauksen / maksujen suhteen kunnossa.

Oikein hyvää pelikauden jatkoa,

Kimmo Sirainen, toiminnanjohtaja

Kategoriassa Ajankohtaista