Peräkonttikirppis Riverin parkkipaikalla sunnuntaina 19.5. klo 10-15

Peräkonttikirppis Riverin parkkipaikalla sunnuntaina 19.5. klo 10-15

Nokia River Golfin parkkipaikalla järjestetään sunnuntaina 19.5. klo 10-15 peräkonttikirppis. Nokia River Golfin parkkipaikalle mahtuu yhteensä 80 myyntiautoa. Autopaikan hinta on 15 euroa. Myyntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Myyntiin Nokia River Golfin peräkonttikirppikselle voi tuoda mitä tahansa vanhaa tavaraa oman peräkontillisen verran. Esimerkiksi vanhat hyväkuntoiset vaatteet, kengät, urheiluvälineet ja esineet sopivat hyvin peräkonttikirppiksellä myytäväksi. Myös golfiin liittyviä tavaroita voi peräkonttikirppiksellä myydä, mutta golfiin kytkeytyminen ei ole mikään edellytys kirppiksellä myymiseen tai sieltä ostamiseen.

Toivomme peräkonttikirppikselle paljon myyjiä ja vielä enemmän ostajia. Näin saamme hyvää tavaraa kiertämään! Peräkonttikirppiksellä maksu tapahtuu käteisellä suoraan myyjälle, joten varaa mukaan kolikoita ja pieniä seteleitä.

Peräkonttikirppiksen ajan Nokia River Golfissa on tarjolla ilmainen lapsiparkki, jossa River Golfin lastenhoitaja pitää lapsille seuraa. Tapahtuman ajan on myös mahdollista kokeilla golfia veloituksetta River Golfin harjoitusalueille. Myös ravintola Bufferi palvelee myyjiä sekä shoppailijoita kirppispäivänä. Heidän tarjonnasta löydät maukkaan lounaan, herkulliset A`la Carte – annokset sekä kahvia ja makeaa.

Ilmoittautuminen myyjäksi Nokia River Golfin peräkonttikirppikselle tapahtuu lähettämällä ilmoittautumissähköposti osoitteeseen toimisto@nrg.fi. Ystävällisesti ilmoitatko tässä viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi. Vastauksena sähköpostiisi saat laskun myyntipaikasta, joka tulee maksaa tapahtumaan mennessä. Kirppispäivänä pyydämme myyjää todistamaan myyntipaikan maksetuksi esimerkiksi maksusta otetulla kuvalla. Ilmoittautuminen myyjäksi on sitova.

Tervetuloa viettämään mukava sunnuntaipäivä kirppistelyn merkeissä Nokia River Golfiin!

 

Lisätiedot: (03)3400 234 tai toimisto@nrg.fi

Osoite: Alastalontie 33, 37120 NOKIA

 

Kategoriassa Ajankohtaista