Pelaajille huomioitavaa kenttien poikkeuksellisissa olosuhteissa

Pelaajille huomioitavaa kenttien poikkeuksellisissa olosuhteissa

Sää on tänä keväänä ollut moneen otteeseen melko poikkeuksellista. Yli kuukausi on pelattu jo Kevät-kenttää ja River-kentän molemmat ysit saatiin avattua lauantaina 29.4. Yöpakkaset ja lumisateet ovat olleet tuttuja ilmiöitä aina tähän päivään asti.

Monella pelaajalla oli mielessä päästä vappuviikonlopun peleille River-kentälle ja ajanvaraus olikin täysi sunnuntain ja maanantain osalta. Huonoksi onneksemme alkoi lauantaina 29.4. sataa lunta oikein isolla mitalla ja vappuaaton pelit jouduttiin perumaan, koska koko kenttäalue oli lumen peitossa. Sunnuntaina elättelimme vielä toivoa vappupäivän peleistä, mutta tilanne River-kentän pelien suhteen osoittautui kuitenkin haasteelliseksi tilannetta lähemmin tarkastellessamme.

River-kenttä oli sunnuntaina illalla vielä osittain lumen peitossa ja kauttaaltaan sulaneen lumen vuoksi erittäin märkä. Tästä johtuen todettiin River-kentän olevan pelaamattomassa kunnossa myöskin vapunpäivän peleille. Kenttämestarin päätöksestä ilmoitimme kentän olevan suljettu maanantaina 1.5.

Toivomme pelaajien, niin omien jäsenten kuin vieraidenkin, ymmärtävän nämä joskus hieman vaikeatkin päätökset kenttiä koskien. Joskus saatamme joutua keskellä kesääkin sulkemaan jonkun osan kenttää kentänhoitotöiden vuoksi tai esimerkiksi yllättävän sään takia. Päätökset ovat aina kaikkia pelaajia koskevia ja toivomme meistä jokaisen niitä noudattavan. Kun kentät ovat suljettu, liikkuminen koko kenttäalueella on silloin kielletty. Kenttien kunnon vaaliminen on meidän jokaisen golfarin velvollisuus.

Toivottavasti lumisateet ja pakkaset ovat vähitellen selätetty ja päästään nauttimaan hyväkuntoisista kentistä läpi kuluvan golfkauden!

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista