Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely liikkeelle ensi viikolla

Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely liikkeelle ensi viikolla

Nokia River Golfin golfyhteisöä pyritään jatkuvasti kehittämään. Siksi Nokia River Golfissa ollaan päätetty jäsentemme ja vieraspelaajiemme edun vuoksi jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Raw Milkin kanssa.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa mahdollisuuden hyödyntää jäsenten kokemuksia golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien ja vieraspelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että pelaajat ovat etusijalla ja saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

NRG jäsenistä kolmasosa tulee jälleen ensi viikolla  saamaan  sähköpostiin kyselykutsun Pelaaja Ensin-kyselyyn, johon lämpimästi toivomme jäsenten vastaavan. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Ensimmäiset kyselykutsut ovat tänä vuonna lähetetty jäsenistä kolmasosalle toukokuun lopussa, toiset heinäkuun lopussa ja viimeiset kutsut lähetetään ensi viikon aikana.

Kiitos jo etukäteen kaikille kyselyyn vastanneille!

 

liput

Kategoriassa Ajankohtaista