Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely liikkeelle tällä viikolla

Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely liikkeelle tällä viikolla

Nokia River Golfin golfyhteisöä pyritään jatkuvasti kehittämään. ”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa mahdollisuuden hyödyntää jäsenten kokemuksia golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme. Nokia River Golfissa ollaan päätetty jäsentemme ja vieraspelaajiemme edun vuoksi jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

Haluamme tässä yhteydessä kiittää lämpimästi kaikkia viime vuonna kyselyyn osallistuneita vastauksistaan. Tuloksista nousi esiin mm. pukuhuonetilat ja ravintolatilojen viihtyisyys. Näiden pohjalta tehtiin talven aikana parannustoimenpiteitä ja molemmat tilat ovat nyt saaneet suullisesti jäseniltämme postitiivista palautetta.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien ja vieraspelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että pelaajat ovat etusijalla ja saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

NRG jäsenistä kolmasosa tulee tällä viikolla  saamaan  sähköpostiin kyselykutsun, johon lämpimästi toivomme jäsenten vastaavan. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Seuraavat kyselykutsut tullaan lähettämään jäsenistä kolmasosalle heinäkuussa ja viimeiset vielä syyskuussa.

Kiitos jo etukäteen kaikille kyselyyn vastanneille!

Kategoriassa Ajankohtaista