Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely liikkeelle tällä viikolla

Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely liikkeelle tällä viikolla

Nokia River Golfin golfyhteisöä pyritään jatkuvasti kehittämään. ”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa mahdollisuuden hyödyntää jäsenten kokemuksia golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme. Nokia River Golfissa mitataan jäsenten ja vieraspelaajien tyytyväisyyttä yhteistyössä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

NRG jäsenistä kolmasosa tulee tällä viikolla  saamaan  sähköpostiin kyselykutsun, johon lämpimästi toivomme jäsenten vastaavan. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Seuraava kyselykutsu tullaan lähettämään jäsenistä kolmasosalle vielä syyskuussa.

Kiitos jo etukäteen kaikille heinäkuun jäsenkyselyyn vastanneille!

Haluamme tässä yhteydessä kiittää lämpimästi kaikkia toukokuun jäsenkyselyyn osallistuneita jäseniämme antamista vastauksista. Jokainen palaute on tärkeä.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien ja vieraspelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että pelaajat ovat etusijalla ja saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Kategoriassa Ajankohtaista