Kauden ensimmäinen Pelaaja Ensin jäsenkysely 28.5. liikkeelle -Jokaisen vastaus on tärkeä!

Kauden ensimmäinen Pelaaja Ensin jäsenkysely 28.5. liikkeelle -Jokaisen vastaus on tärkeä!

Hyvät jäsenemme, teemme jatkuvasti parannuksia toimintaamme asiakkailtamme saadun palautteen avulla.

Mittaamme asiakaskokemustamme Pelaaja Ensin palvelulla. Palautetta kerätään päivittäin vieraspelaajilta sekä jäseniltämme kolme kertaa kauden aikana. Ensimmäiset kyselykutsut kolmasosalle jäsenistämme lähtevät liikkeelle tiistaina 28. toukokuuta. Jokainen jäsen saa yhden kyselykutsun jäsenkyselyyn kauden aikana.

Olette meillä tärkeitä ja haluamme tietää millainen kokemus teillä on asiakkuudestamme niiltä osin kuin olette viimeisen vuoden aikana olleet kanssamme. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti miten voisimme tehdä teidän päivästänne kentällä ja osana yhteisöämme entistä paremman.

Jos saatte kyselykutsun, toivomme lämpimästi, että jaatte mielipiteenne kanssamme. Mikäli arpa ei osunut tällä kertaa kohdallenne, ei hätää. Palaamme taas asiaan heinäkuussa ja syyskuun lopussa. Ja muistattehan,  henkilökuntamme ottaa palautettanne vastaan joka päivä.

Kiitos siis etukäteen vastauksistanne!

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen Players 1st.

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

 

Kategoriassa Ajankohtaista