Pääsiäisen golfpelit Riverissä – Tervetuloa viihtymään turvallisuus huomioiden!

Pääsiäisen golfpelit Riverissä – Tervetuloa viihtymään turvallisuus huomioiden!

Ennusteiden mukaan saamme nauttia pääsiäisviikonlopusta vaihtelevissa keleissä. Pelaamaan River-kentän väylille 1-9 ja 10-18 sekä Rock-kentän väylille 1-9 ja 10-18 päästään kuitenkin aina sunnuntaihin asti. Ajanvarauksessa pelipäivien aamuihin on jätetty pieni yöpakkasvara. Maanantain ennuste näyttää kuitenkin sen verran kylmältä ja lumisateiselta, joten tällöin kentät ovat todennäköisesti suljettu.

Molemmilla kentillä, niin River- kuin Rock-kentällä, pelataan 2 hlön ryhmissä ja 7 min lähtöväleillä. Kentän kapasiteettirajoituksesta johtuen toivomme, että kaikki pelaajat varaavat tässä kohtaa ainoastaan 9r kierroksen/päivä. Jos kierroksen jälkeen on ajanvarauksessa vapaata, voi sitten pelata myös toisen kierroksen. Näin saamme pelitilaa kaikille sitä haluaville.

Tiiaikoja voi tässä kohtaa kautta varata kyseiselle päivälle ja yhdelle päivälle eteenpäin. Joka aamu seuraavan päivän varausikkuna aukeaa klo 9.00 kevään peleille. Vieraspelaajien ohjeen ajanvaraukseen löydät täältä.

Luethan huolella poikkeusajan peliohjeet, ennen kuin lähdet pelaamaan. Ohjeen löydät täältä.

Klubi ja caddiemaster ovat suljetut koronaviruspandemian vuoksi. Toimiston puhelinpäivystys on avoinna pääsiäisenä pe 10.4.–ma 13.4. klo 9–16. 

Ravintola Bufferi palvelee pelaajia takea away -taukokioskilla Torpalla pääsiäisenä pe 10.4.–la 11.4. klo 10–16.
Take away -taukokioskilta voit noutaa eväät matkaasi, mutta eväät nautitaan poikkeusoloista johtuen kentällä. Luethan huolellisesti kioskilla asioinnista täältä.
Sunnuntaista 12.4. tiistaihin 14.4. Ravintola Bufferin take away -kioski on suljettu huonon sään takia.

Tervetuloa nauttimaan pääsiäisen ulkoiluista Riveriin, turvallisuus huolella huomioiden!

Kategoriassa Ajankohtaista