Oculus Optiikka kutsuvierasilta ke 24.4. -Ilmoittaudu mukaan!

Oculus Optiikka kutsuvierasilta ke 24.4. -Ilmoittaudu mukaan!

Hei Riveriläiset,

Oculus Optiikka järjestää Pirkanmaan golfareille kutsuvierasillan Tuomiokirkonkadulla keskiviikkona 24.4. klo 18:00-20.00.
Miksi turhaan antaa pelikavereille ylimääräistä tasoitusta? Illan aikana omistaja-optometristi Bernd Schwenson kertoo ”mitä olet aina halunnut tietää golflasiratkaisuista”. Tervetuloa kuulemaan, miten voisit nähdä kentällä parhaalla mahdollisella tavalla. Illan aika esittelyssä saksalaisen SZIOLSin laaja urheilulasimallisto, josta löytyy paitsi golfiin, myös muihin lajeihin sopivat näkemisen ratkaisut.

Esillä ovat myös silmä- ja aurinkolasimaailman kevään ANDY WOLF -uutuudet Itävallasta. Andy Wolf on trendien suuntaviivojen näyttäjä Itävallasta, jonka mallistot ovat laajalti Euroopassa loppuunmyytyjä ja tyylinsä ainutlaatuisuuden vuoksi erittäin haluttuja kehysmalleja. Raikkaalla twistillä ne korostavat kantajansa parhaita puolia.

Tarjolla kuohuvaa, pientä suolaista ja makeaa. Tule testaamaan puttaustaitosi, herättele swingisi talviterästä ja ota etumatkaa kesäkauteen – voit voittaa Andy Wolf -aurinkolasit! Illan aikana on käynnissä OCULUS MASTERS -puttikisa omalla greenillämme!

Osallistu tapahtumaan pelikaveriesi kanssa – löydetään yhdessä raikas uusi ilme ja aloitetaan golfkausi uusin silmin! Mutta kuka onkaan OCULUS MASTERS -golfkisan voittaja?!
Sitovat ilmoittautumiset ma 22.4. mennessä tästä (paikkoja rajoitetusti.)

Lämpimästi tervetuloa!
”Team Oculus” eli Bobi, Mirva, Elina ja Karoliina

https://www.oculus.fi/
https://www.sziols.fi/
https://www.andy-wolf.com/en/

 

Kategoriassa Ajankohtaista