Nyt ne ovat täällä – NRG Mestaruuskisat 2019!

Nyt ne ovat täällä – NRG Mestaruuskisat 2019!

Miesten sarja pelataan kolmipäiväisenä pe-su ja muut sarjat kaksipäiväisenä la-su. Miesten sarjan kolmannelle kierrokselle pääsee 36 parasta eli lauantain jälkeen on cut sunnuntaille.

Kilpailumaksu 30 eur sisältää välikahvit kaikkina kisapäivinä sekä lounaan lauantaina. Lounas on tarjolla välillä klo 10-17.

Golf GameBookin käyttö kisoissa

Jokaiseen sarjaan on luotu Golf GameBook livescoring -peli, johon toivomme pelaajien päivittävän tuloksia väyläkohtaisesti. Jokainen pelaaja, kenellä on Golf GameBook –
profiili, liitetään mukaan peliin caddiemasterin toimesta. Tällöin peli on näkyvissä omassa profiilissa etusivulla vuorokausi ennen pelin alkamista.

Jokaisessa ryhmässä tulee yhdellä olla Golf GameBook ja sinne luodut tunnukset, jotta voi kirjautua sisään. Mikäli tiliä ei ole linkitetty peliin, niin peliin pääsee kirjautumaan join codella, joka on nähtävissä caddiemasterilta ennen pelin alkua.

Virallinen tulospalvelu toteutetaan perinteisesti tuloskorteilla, joten mikäli Golf GameBookin käyttö ei jostain syystä onnistu, se ei haittaa. Toivomme kuitenkin mahdollisimman monen tätä käyttävän, jotta kilpailun etenemistä pystyy seuraamaan ja jännittämään livetuloksien avulla.

Golf GameBookin käytöstä voit lukea vielä lisää täältä. Myös caddiemasterit auttavat tämän kanssa mielellään!

Mestaruuskisat huipentuvat noin klo 17.30-18.00 olevaan kaikkien sarjojen palkintojenjakoon.
Palkintojenjaon ajan myynnissä Ravintola Bufferin grilliruokaa.

NRG Shootout with Bufferi Riverin uudella 9. väylällä

100 pelaajan shootout kisataan noin klo 18.30-19.00 alkaen sunnuntaina 18.8. Riverin uudella 9. väylällä. Shootoutin voittaja saa itselleen Ravintola Bufferin lounaat veloituksetta koko heinäkuun 2020 ajan! Ensimmäinen shootoutissa Hole in Onen tehnyt voittaa itselleen Toyota Corolla Hybridin. Shootoutissa jaossa grillimakkaraa Ravintola Bufferin tarjoamana!

Kaikkien palkintojenjaossa sekä shootoutissa läsnäolevien kesken arvotaan NRG kausikortti kaudeksi 2020!

Shootoutin ensimmäisen kierroksen lähtöjärjestystä voit tarkastella täältä.

Onnistunutta mestisviikonloppua kaikille! Nautitaan koko seuran yhteisestä tapahtumasta!

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista