NRG:n Lasten Klubi – Ilmoittaudu mukaan ja saa ennakkoilmoittautujan etu!

NRG:n Lasten Klubi – Ilmoittaudu mukaan ja saa ennakkoilmoittautujan etu!

Haluamme tarjota lapsille vetovoimaista harrastustoimintaa, joka innostaa lapset liikkumaan ja golfaamaan!
Toivomme, että pystymme Suomi Golfin strategian 2020 tavoitteiden mukaisesti tekemään golfista yhä kiinnostavamman lajin lasten ja nuorten silmissä ja näin kasvattamaan harrastajamääriä.

Keväästä 2020 alkaen n. 3-10 -vuotiaat harjoittelevat ja pitävät hauskaa Riverissä NRG:n Lasten Klubin harjoitusryhmissä ympäri vuoden! Lasten Klubissa jokainen pääsee harrastamaan, leikkimään ja pelaamaan omilla ehdoillaan. Tarjoamme lapsille mahdollisuuden edetä harjoitusryhmissä oman kehittymisen ja innostuksen mukaan.

Olemme käynnistämässä junioritoiminnan nettisivujen uudistamista. NRG:n Lasten Klubilla tulee olemaan oma sivusto päivitetyillä junioritoiminnan sivuilla mutta nyt aluksi kerromme harrastustoiminnasta näin uutisen muodossa.

Lasten Klubin harjoitusryhmät harjoittelevat seuraavasti:

Lasten Klubin jäsenyys pitää sisällään mahdollisuuden harjoitella kaksi kertaa viikossa, aikuinen & lapsi -harjoitukset 5 kertaa kesän aikana, vaihtuvat jäsenedut, tapahtumat ja Lasten Klubin oman paidan. Kesäkauden hinta on 220 euroa ja talvikauden hinta 150 euroa. Lasten Klubin harjoituksissa on mahdollista suorittaa green card. Kun green card on suoritettu, Lasten Klubin hintaan sisältyy seuran jäsenyys sekä golfpelit rajattomasti.

Alle 6-vuotiaiden kesäkauden hinta on 150 euroa, joka sisältää yhden harjoituskerran viikossa.

Kaikkein pienimpien harrastajien eli Tähtipölyjen harjoituksiin ovat vanhemmat tai muut harjoituksiin lasta tuovat aikuiset tervetulleita mukaan liikkumaan.

Lasten Klubin vuosikalenteriin voit tutustua täältä. Lasten Klubin käynnistyttyä toukokuussa, tarjoamme ympärivuotista harrastustoimintaa lapsille.

Ennakkoilmoittautujan etu!

Kymmenen ensimmäistä helmikuun loppuun mennessä Lasten Klubiin ilmoittautunutta saa koko perheen kylpylälahjakortin sekä ikioman rangekortin lapselle.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot veera.vakiparta@nrg.fi tai 050 310 5550.

 

Kategoriassa Ajankohtaista