NRG:n kuntoryhmän harjoittelu alkaa

NRG:n kuntoryhmän harjoittelu alkaa

NRG Kuntoryhmän harjoittelu alkaa Kuntotehdas Punaisessa ovessa osoitteessa Yrittäjäkatu 9 Nokia. Kuntoryhmä kokoontuu tiistaisin klo 09.00.

Ensimmäinen harjoitus pidetään tiistaina 20.9.2016.

Aluksi, noin marraskuun puoleen väliin (= tai niin kauan, kun golfkelejä riittää) harjoittelemme kerran viikossa. Myöhemmin voimme halutessamme lisätä toisen vuoron viikolle.Kuntotehtaalla vastuuhenkilönä on Joonas Koskinen, joka laatii golfareille sopivan ja tavoitteellisen harjoitusohjelman sekä vastaa valmennuksesta ja ohjeistuksesta.

Marraskuun puoleen väliin (15.11.2016) treenaamme yhdeksän kertaa. Viiden ensimmäisen kerran ”aloitusmaksu” valmennukselle on yhteensä 50€, sen jälkeen 8€/kerta. Maksut voidaan maksaa joko heti ensimmäisellä kertaa tai myöhemmin könttänä (liikuntasetelit käyvät). Valmennuksen toteutumisen ehtona on, että saamme mukaan vähintäänkin kahdeksan osallistujan ryhmän. Jo aiemmin ilmoittautuneiden / infotilaisuuteen osallistuneiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen (oletan, että osallistutte). Uudet voivat ilmoittautua allekirjoittaneelle.

Toivon, että välität tätä viestiä eteenpäin läheisille tai muille sellaisille henkilöille, joiden tiedät olevan kiinnostuneita kuntonsa ylläpitämisestä ja kohottamisesta.

Terveisin,

Esko Kokkonen
ektkokkonen@gmail.com
puh. 0407487314

Kategoriassa Ajankohtaista