NRG senioritoimikunnan tiedotus alkaneen pelikauden toiminnasta

NRG senioritoimikunnan tiedotus alkaneen pelikauden toiminnasta

Seniorien viikkokilpailut

Viikkokilpailut aloitetaan Smile-kisat ma 7.5.2018 ja pelataan Best Ball pelimuodolla. Kukin pelaaja ilmoittaa itsensä normaaliin tapaan kisakalenteriin ja peliparit arvotaan aamulla.

Varsinaiset viikkokilpailut alkavat ma 14.5.2018, jolloin pelataan Rock-kentällä ja kaikki pelaavat tiiltä 48. Aito Säästöpankki tarjoaa senioreille tuolloin aamupalan ja pitää lyhyen infotilaisuuden.

Tästä kilpailut jatkuvat viikoittain siten, että kevätkaudella pelataan 7 kisaa ja vastaavasti syyskaudella toiset 7 kisaa. Puolet pelataan River-kentällä ja toiset puolet Rock-kentällä.

Kisatauon aikana heinäkuussa pelataan kaksi Smile-kilpailua. Ajankohdat näkyvät kisakalenterissa.

Viikkokilpailuja tulee siis olemaan yhteensä 14 kisatapahtumaa. Näistä tuloksiin lasketaan 4 parasta kierrosta kevätkaudelta ja vastaavasti 4 parasta syyskaudelta.

Kauden päätöskilpailu pelataan ma 17.9.2018 Smile-kisana Rock-kentällä. Tuolloin palkitaan sitten kauden parhaat seniorigolfarit.

Viikkokisat pelataan sarjoissa N50 pb/hcp, N70 pb/hcp, M50 pb/hcp, M60 pb/hcp ja M70 pb/hcp ja lisäksi  N ja M scratch.

Tänä vuonna on mahdollisuus pelata oma kisasuoritus koko maanantaipäivän aikana, siis myös myöhemmin päivän aikana, kunhan tuloskortti jätetään toimistolle pelipäivän aikana. Jos siis haluaa pelata myöhemmin, niin tällöin ilmoittautuminen normaalin peliaikavarauksen kautta, ei kisakalenterista ja lisäksi caddie­mas­terille ilmoitus kisaan osallistumisesta.

Seniorien muu toiminta

Seniorien 55+terveysliikuntapäivä järjestetään ti 22.5.2018 alkaen infolla klo 8.30. Päivä on tarkoitettu sekä jo golfaaville senioreille että lajista kiinnostuneille. Jo golfaaville on oma 9 reiän kisatapahtuma ja lajista kiinnostuneille 5 eri rastin opastusta lajin pariin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa. Lisää infoa tulossa myöhemmin Riverin nettisivuille.

Seuraotteluita tulee kauden aikana Aulanko Golfin, Etelä-Pohjanmaan Golfin ja lähiseudun golfseurojen kanssa.  Niistä informoidaan myöhemmin Riverin nettisivuilla.

Näiden lisäksi kauden aikana tulevat mm. seniorien reikäpelikisat, Pirkanmaan seniorien mestaruuskilpailut, neliseuraottelut, MID-kisat. Lisää infoa myöhemmin Riverin nettisivuilla.

Suomen Golfsenioreilla on myös tulossa varsin tiivis kilpailukausi, johon toivomme usean riveriläisen seniorin osallistuvan. Tarkemmat tiedot kisatapahtumista löytyvät netistä www.suomengolfseniorit.fi

Seniorien pelikaudella tulee olemaan siis paljon tapahtumaa, jolloin nautitaan golfista, yhdessäolosta ja hienoista suorituksista.

Tervetuloa Riverin seniorit nauttimaan yhteisestä toiminnasta!

Terveisin, Nokia River Golf senioritoimikunta

 

Kategoriassa Ajankohtaista