NRG seniorikaudesta 2017

NRG seniorikaudesta 2017

Arvoisat seniorigolffarit !

Pelaamisesta

Tätä lukiessanne on mahdollista, että voimme jo kohta pelata rajoitetusti kentällämme. Ainakin mikäli on uskomista kenttämestari Teemu Lehtimäen ajatuksiin hänet tavatessani 15.3.2017. Luonnollisesti asia on viime kädessä säiden haltijoiden varassa.

Seniori-ikäisten lukumäärä on vuodesta 2016 lisääntynyt huomattavasti, koska uuden säännön mukaan miesten seniori- ikä alkaa 50 vuodesta. Toivotan teidät kaikki ”uudet” jäsenet mukaan senioritapahtumiin. On luonnollista, että monella teistä asettaa työelämä omat esteensä. Olette aina tervetulleita yksittäisiin kilpailutapahtumiin.

Vuoden 2016 syksyllä senioritoimikunta päätti, että luovutaan siitä, että tilapäisestä esteestä johtuen viikkokisan voi pelata myös pelipäivän iltana, kunhan vain oli ilmoittanut. Lähinnä tulospalvelun toimivuuden kannalta senioritoimikunta totesi, että viikkokisat  pelataan  aamupäivisin. Toisaalta viikkokisat käsittää kaikkiaan 14 pelikertaa, joista 8 pelikierroksen pisteet lasketaan yhteen, joten mahdollisuuksia on osallistumiseen.

Toivomusten perusteella senioritoimikunta päätti myös, että viikkokilpailuihin voi osallistua ilman kilpailuvelvoitetta. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni seniori-ikäinen ottaa osaa yhteisiin tapahtumiin. Mikäli et halua  kilpailla, ilmoitat netissä itsesi ”ei kilpailussa” sarjaan. Samoin jos soitat tai ilmoitat itsesi henkilökohtaisesti,  on asiasta mainittava. Näin toimien sinulle ei lasketa kilpailutulosta.

Seniorikausi alkaa tiistaina 2.5.2017 käynnistyvällä  ”SUOMI 100” smile-kisalla. Ajavaiskisassa pelaamme sekä miesten että naisten osalta lyöntipeli hcp-kisan. Erikoisuutena kisassa on se, että lyöjän pelituloksesta vähennetään hänen ikänsä. Tasatuloksen sattuessa voittaja on se, jolla on ikävuosia enemmän. Peli pelataan Rock-kentällä.

Varsinainen viikkokilpailu aloitetaan  15.5. Rock-kentällä väliaikalähdöin.

Viikkokilpailut pelataan puoliksi Rock- ja River-kentillä.

Kilpailukalenteri on nähtävissä Riverin netti sivuilla. Mikäli muutoksia niihin tulee, asiasta ilmoitetaan hyvissä ajoin netissä.

Tulospalvelu- ja väliaikatarjoilumaksu on 7 €/ hlö. Mikäli kilpailun yhteydessä tarjotaan näiden lisäksi keittolounas on maksu 12€/hlö.

Keskiviikkona 7.6. meillä on perinteinen senioripäivä teemalla ” golffarin kuntoilu- ja kehohuolto”. Päivän järjestelyistä vastaa Esko Kokkonen.

Senioreiden reikäpelit jatkuvat viime vuoden tapaan. Käytännön järjestelyistä vastaa Reijo Korpela. Reikäpeliin halukkaiden on ilmoittauduttava Reijolle juhannukseen mennessä.

Kesätauolla meillä on kahdet smile-kisat 9-reikäisenä Riverillä. Nämä ovat parikilpailuja ja näihin sinulla on mahdollisuus saada todella laadukas pelikaveri, koska peliparit arvotaan.

Varsinaisen pelikauden jälkeen kautta jatketaan smile-kisoilla niin kauan kuin sääolosuhteet jatkuvat.

 

Matkoista

Senioreiden 23.5.2017 alkavan Latvian Riikan matkan osalta 40 matkalaisen osalta matka on täyttynyt.

Aulangon Everst-kentällä pelaamme seuraottelun 20.7.  Everstin seniorit tulevat vastavuoroisesti pelaamaan meille elo-syyskuun vaihteessa. (päivä avoin)

Matkasta tiedotetaan myöhemmin.

 

Talkootoiminnasta

Viime vuonna käynnistettiin ns. kummiväylätoiminta. Tämän tuloksena kentän paikkaustaloisiin osallistui runsaasti yli kymmenen henkilöä. Olen sopinut kenttämestari Teemu Lehtimäen kanssa, että toimintaa jatketaan. Teemun kanssa sovitaan , milloin on tarvetta kentän paikkaamiseen.  Koska meillä on tällä hetkellä kaksi kenttää käytössä, olisi hyvä, että edellä mainitsemieni talkoolaisten lisäksi sinulla olisi mahdollisuus osallistua talkootyöhän.  Mikäli olet asiasta kiinnostunut, ota yhteyttä antamalla sähköpostitietosi.

 

Hyvää pelikautta vuodelle 2017!

Jorma Koskelainen
NRG senioritoimikunnan puheenjohtaja

jorma.koskelainen@hotmail.com
puh. 0505526111

Kategoriassa Ajankohtaista