NRG senioreiden viikkokilpailut ja lyöntipelikilpailut 2020 käyntiin kesäkuun alusta

NRG senioreiden viikkokilpailut ja lyöntipelikilpailut 2020 käyntiin kesäkuun alusta

NRG senioreiden viikkokilpailut käyntiin ma 1.6.

NRG senioreiden viikkokilpailut käynnistyvät tänä vuonna vallitsevan koronapandemian vuoksi vasta kesäkuun alusta.  Ensimmäinen viikkokilpailu pelataan Rockilla maanantaina 1.6. klo 8.00 alkaen väliaikalähdöillä. Yhteensä viikkokilpailuja kisataan kauden aikana maanantaisin 14 kpl, joista lopullisiin tuloksiin lasketaan sekä kevät- että syyskaudelta 4 parasta tulosta. Senioriviikkokilpailut pelataan viime vuoden tyyliin naisten ja miesten sarjoissa: naiset50 0-36pb/hcp, naiset70 0-36pb/hcp, miehet50 0-36 pb/hcp, miehet60 0-36 pb/hcp ja miehet70 0-36 pb/hcp. Lisäksi naisten ja miesten scratch-sarja. Viikkokilpailujen maksut ja tuloskortit hoidetaan tuttuun tapaan caddiemasterin vastaanottotiskiltä. Kilpailumaksu viikkokisoissa on 8eur, mihin kuuluu välipala kierroksen aikana.

Senioriviikkokilpailut toteutetaan ainakin alkukauden ajan tuttuun tapaan NexGolfilla. Ilmoittautuminen maanantain viikkokisaan alkaa aina edellisenä maanantaina klo 12.00. Viikkokilpailuun voi ilmoittautua jäsenten omilla NexGolf-tunnuksilla tai ilmoittautumalla toimistolle. Oman kilpailukierroksen voi pelata myös myöhemmin kunkin pelipäivän aikana, kun merkkari on mukana ja tuloskortti palautetaan toimistolle.

Kannustamme myös senioripelaajia koko kauden aikana Golf Gamebookin käyttöönottoon ja sen käyttämiseen mm. tasoituskorttien jättämisessä. Seuran järjestämät Open-kilpailut tullaan kauden aikana isommalta osin pelaamaan Golf Gamebookilla.

 

NRG senioreiden lyöntipelikilpailu käynnistyy ti 2.6.

Tiistaista 2.6. alkaen alkaa NRG senioreiden lyöntipelikilpailu 2020. Senioreiden lyöntipelikilpailussa pelataan kahta sarjaa: seniorinaiset ja seniorimiehet. Kisailija osallistuu aina samalla kilpailusuorituksella molempiin, niin scratch kuin hcp-kilpailuunkin. Lyöntipelikilpailuita kisataan kauden aikana 8 kpl. Kauden 2020 kilpailupäivät ovat tiistaisin 2.6, 16.6, 30.6, 14.7, 11.8, 18.8, 25.8. ja 1.9.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista viimeistään 5 pv ennen kilpailupäivää. Tämä siksi, ettei seuralla ole aiempaa kokemusta pelaajamääristä ennakkopeliaikojen varmistamiseksi kilpailupäivälle. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti netin tai caddiemasterin kautta. Pyrimme järjestämään lähtöaikaryhmät sekä aamupäivälle että loppuiltapäivälle/alkuillalle. Jos näihin osallistuminen ei onnistu niin osakilpailuun hyväksytään myös kaikki pelipäivän aikana tehdyt kilpailusuoritukset edellyttäen, että kilpailijalla on parinaan toinen kilpailuun osallistuva – ei kuitenkaan lähiomainen. Miehet pelaavat jokaisen kisan ”keltaisilta” ja naiset ”punaisilta”.

Osakilpailusta jaetaan kummassakin kilpailumuodossa pisteitä seuraavasti: 1. 25 pistettä, 2. 18 pistettä, 3. 15 pistettä, 4. 12 pistettä, 5. 10 pistettä, 6. 8 pistettä, 7. 6 pistettä, 8. 4 pistettä, 9. 2 pistettä ja 10. 1 piste. Loppupisteisiin lasketaan kolme parasta tulosta neljästä ensimmäisestä osakilpailusta ja kolme parasta tulosta neljästä viimeisestä osakilpailusta. Kauden lopussa palkitaan kunkin sarjan 3 parasta.

Kilpailumaksu on 5 eur/ osakilpailu. Tällä rahalla kerätään palkintopottia. Mitään tarjoilua kisoissa ei ole.

NRG senioritoimikunta

Kategoriassa Ajankohtaista