NRG Senioreiden 2019 pelikauden toiminnasta

NRG Senioreiden 2019 pelikauden toiminnasta

NRG senioritoimikunta tiedottaa tulevan 2019 pelikauden toiminnasta:

Seniorien kevätmatka Tallinna 16.5-18.5.2019

NRG seniorit tekevät kolmipäiväisen pelimatkan Tallinnan toukokuussa. Menomatkalla pelaamme ensin kierroksen Kytäjällä ja siitä jatkamme matkaa kohti Tallinnaa, jossa seuraavien päivien aikana pelaamme kierrokset Niitväljan ja Estonia Golfin kentillä. Matkalle ilmoittautunut 39 senioria. Tulossa mukava ja viihtyisä kevään pelimatka.

Seniorien viikkokilpailut

Viikkokilpailut aloitetaan Smile-kisana ma 6.5.2019 ja pelataan Best Ball pelimuodolla. Kukin pelaaja ilmoittaa itsensä normaaliin tapaan kisakalenteriin ja peliparit arvotaan aamulla.

Varsinaiset viikkokilpailut alkavat ma 13.5.2019, jolloin pelataan Rock-kentällä ja kaikki pelaavat tiiltä 48.

Tästä kilpailut jatkuvat viikoittain siten, että kevätkaudella pelataan 7 kisaa ja vastaavasti syyskaudella toiset 7 kisaa. Puolet pelataan River-kentällä ja toiset puolet Rock-kentällä.

Kisatauon aikana heinäkuussa pelataan kaksi Smile-kilpailua. Ajankohdat näkyvät kisakalenterissa.

Viikkokilpailuja tulee siis olemaan yhteensä 14 kisatapahtumaa. Näistä tuloksiin lasketaan 4 parasta kierrosta kevätkaudelta ja vastaavasti 4 parasta syyskaudelta.

Kauden päätöskilpailu pelataan ma 16.9.2019 Smile-kisana River-kentällä. Tuolloin palkitaan sitten kauden parhaat seniorigolfarit.

Viikkokisat pelataan sarjoissa N50 pb/hcp, N70 pb/hcp, M50 pb/hcp, M60 pb/hcp ja M70 pb/hcp ja lisäksi  N ja M scratch.

Tänäkin vuonna on mahdollisuus pelata oma kisasuoritus koko maanantaipäivän aikana, siis myös myöhemmin päivän aikana, kunhan tuloskortti jätetään toimistolle pelipäivän aikana. Jos siis haluaa pelata myöhemmin, niin tällöin ilmoittautuminen normaalin peliaikavarauksen kautta, ei kisakalenterista ja lisäksi caddie­mas­terille ilmoitus kisaan osallistumisesta.

Seniorien muu toiminta

Tulevana kautena meille tulee aktiivista toimintaa sekä lähiseudun golfseurojen että myös kaikkien Pirkanmaalaisten seurojen kanssa.

  1. Pirkanmaan Ryder Cup, Tammer-Golf tiistaina 28.5.2019
  • toteutetaan ensimmäistä kertaa neljän seuran seniorien kesken. Mukana Tammer-Golf, Lakeside, Pirkkala ja Nokia. Mukaan 15 pelaajaa/seura
  1. Pirkanmaan senioripäivä, Nokia River Golf keskiviikkona 19.6.2019
  • kaikki pirkanmaalaisten seurojen seniorit voivat osallistua
  1. Pirkanmaan neliseuraottelu, Lakeside Golf tiistaina 20.8.2019
  • neliseuraottelu NRG-LGV-TG-PiG
  1. Pirkanmaan seniorimestaruus, Pirkkala Golf keskiviikkona 4.9.2019
  • kaikki pirkanmaalaisten seurojen seniorit voivat osallistua

Lisää infoa näistä tapahtumista tulee Riverin nettisivuille, kun tarkemmat tiedot ja kilpailukutsut ovat käytettävissä.

Seuraotteluita tulee kauden aikana 18.7.2019 Aulanko Golfin Eversti-kentällä ja mahdollisesti myös muiden seurojen kanssa. Niistä informoidaan myöhemmin Riverin nettisivuilla.

Näiden lisäksi kauden aikana tulevat mm. seniorien reikäpelikisat. Lisää infoa myöhemmin Riverin nettisivuilla.

Suomen Golfsenioreilla on myös tulossa varsin tiivis kilpailukausi, johon toivomme usean riveriläisen seniorin osallistuvan. Tarkemmat tiedot kisatapahtumista löytyvät netistä www.suomengolfseniorit.fi

Seniorien pelikaudella tulee olemaan siis paljon tapahtumaa, jolloin nautitaan golfista, yhdessäolosta ja hienoista suorituksista. Mahdollisimman moni Riverin seniori mukaan nauttimaan.

 

Terveisin, Nokia River Golf senioritoimikunta

Kategoriassa Ajankohtaista, Senioritoimikunta