NRG MID tiedote syyskuu 2016

NRG MID tiedote syyskuu 2016

NRG MID- kausi 2016 on ohitse pelien osalta ja tulokset ovat selvillä. Ne löytyvät seuran nettisivuilta. Miesten ykkönen oli Timo Huhtanen ja naisten Maarit Salomaa.

Kauden parhaat palkitaan lauantaina 29.10. pelattavan Halloween-kisan  iltaohjelman yhteydessä. Samalla suoritetaan perinteinen arvonta tuloskorttien kesken. Tästä tapahtumasta tiedotetaan vielä lähempänä ajankohtaa.

MID-kausimaksuja on vielä joiltakin maksamatta. Kaikki joilla on vähintään yksi kierros kauden ajalta pelattuna ovat velvollisia maksamaan kausimaksun 45 euroa tilille Nordea FI46 1158 3500 1458 28 . Hoitakaa tämä asia kuntoon pikimmiten.

Onko teillä parannusehdotuksia yms. MID:ien toimintaan ensi kaudeksi? Kaikki palaute otetaan vastaan ja katsotaan voidaanko jotain tehdä vielä sen eteen, että pelaajamäärät lähtisivät nousuun. Itsellä tullut mieleen ainakin seuraavia asioita: Kierroksia pelataan molemmilla kentillä, viikonloppujakin voisi ajatella otettavaksi pelipäiviksi ja lopuksi ajatuksena, että onko MID:iä aina pakko pelata ns. takatiiltä? Voisiko kentän pituutta vaihdella eri kisoihin? Toisiko tämä enemmän pelaajia mukaan toimintaan?

Tässä nyt ajatuksen tasolla vain heiteltynä muutamia asioita. Laittakaa palautetta / parannusehdotuksia suoraan sähköpostiosoitteeseen vkaronen74@gmail.com.

 

Hyviä loppu syksyn pelejä,

Vesa Karonen
MID työryhmä

Kategoriassa Ajankohtaista