NRG MID-tiedote 2017

NRG MID-tiedote 2017

NRG MID -tour sisältää myös tulevalla kaudella 9 osakilpailua. Kilpailuista 5 pelataan Rock-kentällä ja 3 River-kentällä. Yksi kilpailuista pelataan seuran mestaruuskisojen yhteydessä edellis vuosien tapaan. Tarkemmin tapahtumasta infotaan lähempänä ajankohtaa.

Pelimuotona on lyöntipeli SCR, miehet tee Rockilla 63 ja Riverillä 59 sekä naiset tee Rockilla 54 ja Riverillä 53. Tourin voittaa se, jolla on 4 kisasta vähiten lyöntejä.

Edelleen suositellaan, että kisoihin ilmoittaudutaan omilla tunnuksilla Nexgolfissa. Pelaaja varaa peliajan kilpailupäivälle itse tai soittamalla klubille. Kilpailuun ilmoittautuminen aukeaa aina viikkoa ennen kilpailua. Koko päivä on siis aikaa pelata kilpailukierros. Kierroksen jälkeen kortit palautetaan asianmukaisesti ja SELKEÄLLÄ KÄSIALALLA täytettynä caddiemastereille tai klubin ollessa illalla jo kiinni, takapihalla olevaan postilaatikkoon. Jos pelikortti illalla jostain syystä lähtee esim. taskussa mukaan, niin sitä ei sitten kilpailuun huomioida. Palautetut kortit otetaan vain huomioon tuloksissa. Pelikortit tulee olla viimeistään seuraavana aamuna laatikossa klubin avautuessa. Lisäksi painotan sitä, että jos on ilmoittautunut kilpailuun ja jostain syystä ei lyöntitulosta pelaajalle tule, niin kortti on palautettava. Jos näin ei tapahdu on kortti nostava.

KAUDEN PÄÄTTEEKSI PELIKORTEILLA EI JÄRJESTETÄ MITÄÄN ARVONTAA, vaan kausimaksusta kertyneet rahat käytetään kauden päätöstapahtumaan. Kisoihin hankitaan edelleen pienimuotoisia palkintoja molempiin sarjoihin. Kausimaksun siirtäminen tilille on todettu hyväksi ja näin myös jatketaan tulevalla kaudella. Pieniä muutoksia maksuun kuitenkin on tehtävä, koska joillekin pelaajille lähti viime kaudella useampia maksumuistutuksia maksusta. Nyt JOKAISELLA on oltava kausimaksu 45 € maksettuna ennen kuin starttaa ensimmäiseen kisaan.

Kauden ensimmäinen kilpailu on 10.5.2017 Rock-kentällä. Jos pelaaja ei ole suorittanut kausimaksua ennen ensimmäistä kilpailuaan, niin tällaisen pelaajan tulosta ei huomioida.

Kausimaksu on tuttuun tapaan 45 euroa ja se maksetaan tilille Nordea FI46 1158 3500 1458 28. Jos pelaaja on suorittanut maksun esim. ensimmäisenä kilpailupäivänä ja se ei vielä näy jostain syystä tilillä, niin maksusta on oltava maksua osoittava kuitti näytettynä caddiemastereille. Muista merkitä viestikenttään kenen maksu on kyseessä.

Jos UKKONEN tai jokin muu mullistava luonnonilmiö saapuu Riveriin niin klubilta tulee varoittava merkkiääni. Tällöin kilpailukierros keskeytetään ja pallo merkitään. Pitää kuitenkin muistaa, että jokaisella pelaajalla on ukkosen saapuessa oikeus lopettaa pelinsä silloin kun itse haluaa. Jos pelaaja ei pysty jatkamaan kilpailukierrosta seuraavan 2 tunnin aikana, niin siinä tapauksessa hän voi seuraavana päivänä jatkaa siitä mistä pallonsa nosti ylös mikäli siihen on muiden olosuhteiden ansiosta mahdollisuus. Tällaisesta harvinaisesta tilanteesta pitää tulla ko. päivänä ilmoitus Vesa Karoselle. Jos ilmoitusta ei tule, niin sitten pallo ei ole enää pelissä.

Tiedottamista pyritään lisäämään tulevalla kaudella 2017. Sähköpostin lisäksi kannattaa seurata myös seuran nettisivuja ja facebook-sivuja. Ja olen aina peräänkuuluttanut myös sitä, että JOS ET TIEDÄ NIIN KYSY. Facebookiin on perustettu NRG MID-ryhmä. Liity siihen pikimmiten, niin pääset ajankohtaisiin keskusteluihin.

Perinteinen MID vs. Seniorit tullaan myös pelaamaan tulevalla kaudella, mutta ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. SHOOTOUT-kilpailu pelataan TI 20.6. Riverillä alkaen klo 17.00. Kun joukkueita tullaan kokoamaan Senioreita vastaan tai tms, niin vastuu on ranking ykkösellä. Ja se myös kantaa sen vastuun ja jos itse ei pysty asiaa hoitamaan, niin delegoi sen niin että se tulee hoidettua. Allekirjoittanut kokoaa pelaajat Shootout-kilpailuun.

Kenttämestari Teemu Lehtimäki toivoo jälleen kerran kaikilta MID-pelaajilta sitä, että käytetään tasaisesti lyöntipaikkoja ja myös harjoituskierroksia pelattaisiin ns. takatiiltä. Lisäksi Teemu
muistuttaa kaikkia ottamaan vastuuta kentän kunnossapidosta siltä osin, että jokainen korjaa lyöntijälkensä ja pallon alastulojäljet griineillä.

NRG MID-työryhmään kuuluvat Vesa Karonen, Tommi Gustafsson ja Titta-Liina Gustafsson.

Hyvää golfkautta toivottaa,
MID-työryhmästä, Vesa Karonen, 040 419 7860

Kategoriassa Ajankohtaista