NRG Klubi sulkee ovet to 26.11. alkaen kiihtyneen koronaepidemian vuoksi -Pelit jatkuvat Riverin takaysillä säävarauksella

NRG Klubi sulkee ovet to 26.11. alkaen kiihtyneen koronaepidemian vuoksi -Pelit jatkuvat Riverin takaysillä säävarauksella

Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti kiihtymisvaiheessa. Asiasta lisää voit lukea tästä.

Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi Nokia River Golfissa klubirakennus suljetaan asiakkailta torstaista 26.11. alkaen.

Mikäli asiakas tahtoo käydä maksamassa pelimaksuja liikuntaseteleillä tai käyttää eri liikuntarahoja tulevan 2021 kauden golfmaksuihin, on asioinnista golftoimistolla sovittava etukäteen. 

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita.

River-kentän takaysiä pidetään peleille avoinna säävarauksella. NRG jäsenet voivat varata tiiajan Riverin takaysille NexGolfissa omilla tunnuksilla. Vieraspelaajat voivat varata tiiajan Teetime.fi, jossa myös maksun voi suorittaa. Ohje Teetime.fi-palvelun käyttöön vieraspelaajille löytyy täältä. Green fee on kätevää maksaa myös MobilePaylla. Lisää MobilePaylla maksamisesta voit lukea täältä.

Toimiston ollessa avoinna voi tiiajan varata myös soittamalla puh. 033400 234.

Kentän aukiolotietoja päivitämme nettisivustomme uutisissa.

Nyt suosittelemme ainoastaan 9r kierroksia, jotta kaikki halukkaat mahtuvat pelaamaan. Kentän ollessa jäässä on liikkuminen kenttäalueella kielletty.

Kentän ollessa auki pidetään klubin alakerran wc-tiloja asiakkaille avoinna. Alakerran wc-tiloihin pääsee klubin kuusiaidan puoleisesta päädystä. Kentän ulko wc:t on suljettu.

Jokaisen pitää muistaa pelaamaan tullessaan:

  • Hyvä käsihygienia:
    Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.
  • Ethän kättele tai halaile pelikavereita.
  • Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, n. 2 metriä, myös rangella lyödessäsi.
  • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.
  • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
  • Kaikkien golfkentälle tulevien ulkoilijoiden pyydetään välttämään kaikenlaisia joukkoparveiluita esim. parkkialueella. Kun auto on jätetty parkkiruutuun, suunnataan välittömästi kohti lähtötiitä, välttäen isompien ryhmien kokoontumisia juttutuokioille.
  • Kaikkien pitää ottaa huomioon tartuntariski ja omalla toiminnallaan estää tautia leviämästä.

Iso kiitos kaikille ohjeiden noudattamisesta.

Yhdessä ja vastuullisesti eteenpäin!

Kategoriassa Ajankohtaista