NRG Junnujen päätöstapahtuma Nokian Keilaamolla su 27.10. -Tervetuloa mukaan!

NRG Junnujen päätöstapahtuma Nokian Keilaamolla su 27.10. -Tervetuloa mukaan!

Golfkesä 2019 on nyt virallisesti pelattu historiaan, sillä NRG junioreiden kilparyhmäkin sai viimeiset ulkotreenit pidettyä. Nyt odotellaan talvikauden treenauksen starttausta. Odotuksesta ei ole tulossa pitkä, sillä junioreiden harjoituskausi alkaa jo lauantaina 26.10 Nokian koululla. Ja pian tämän jälkeen päästään taas aloittamaan Golf Sky:lla pallon lyöminen sisätiloissa. Myös tiistaisin tulee talven ohjelmistoon myös fysiikkatreenit, niistä infoa sitten myöhemmin.

Hieno NRG junnujen kesäkausi 2019 paketoidaan päättäjäisten merkeissä Nokian Keilaamolla sunnuntaina 27.10. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kesän 2019 harjoitusryhmissä mukana olleet lapset ja nuoret.

Tapahtuma alkaa klo 14.00 hohtokeilaamisella ja sen jälkeen nautitaan burgerit. Ateriat tarjotaan junnuille. Vanhemmat voivat nautiskella Keilaamon antimista halutessaan omakustanteisesti.

Nyt kun NRG junnuilla on otettu My Club käyttöön, tapahtuvat ilmoittautumiset junnujen päätöstapahtumaan suoraan My Clubin kautta. Ilmoittautumiset toivotaan tehtäväksi viimeistään 18.10. mennessä.

Terveisin,

NRG junioritoimikunta

Kategoriassa Ajankohtaista