NRG Juniori- ja kilpagolf toimikunta tiedottaa

NRG Juniori- ja kilpagolf toimikunta tiedottaa

NRG Juniori- ja kilpagolf toimikunnan vastuulle kuuluu junioritoiminta, sekä miesten ja naisten amatööritason kilpagolf.

NRG Junioreiden infotilaisuus vanhemmille pidetään klubilla su 22.4.2018 klo 15.00 – 16.30

Tilaisuudessa kerrotaan kesäkauden 2018 toiminnasta, harjoitusryhmistä ja kilpailutoiminnasta. Tilaisuus on tarkoitettu toiminnassa mukana olevien sekä kilpailutoimintaan halukkaiden pelaajien vanhemmille.

Tilaisuudessa annetaan tietoa Golfliiton kesän kilpailutoiminnasta.

Pelaajille on samaan aikaan ulkokauden ensimmäiset harjoitukset rangella.

Sunnuntain informaatiotilaisuuden jälkeen löydät junnuja koskevat asiat ajantasaisena nettisivuilta.

NRG Juniorien matka kohti kesän kilpailuja

Marraskuun alusta alkaen juniorit ovat aloittaneet määrätietoisen ja monipuolisen harjoittelun kohti tulevaa kesää. Yhteisharjoituksia on ollut viikoittain tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Tiistaisin on harjoiteltu varsin aktiivisesti ja monipuolisesti fysiikkavalmentaja Pasi Keskumäen johdolla Nokian Uimahallilla.

Torstaisin on lajiharjoitukset tehty Golfsky:n harjoitushallissa Nokian Kolmessakulmassa. Juha, Kari ja Otto ovat vastanneet lajiharjoittelun monipuolisesta suunnittelusta. Talven aikana yhteisharjoituksissa hallissa on harjoitellut säännöllisesti n. 25 junnupelaajaa.

Lauantaisin Nokian koululla on vuodatettu hikeä taito-, koordinaatio -, kuntopallo – ja lihaskuntoharjoitusten merkeissä Karin ja Oton johdolla.

Golfkausi 2018 kolkuttaa jo ovella. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet juniorit mukaan toimintaan.

Uusille junioreille avoimet ovet su 6.5 klo 12.00 – 15.00 Riverin rangella -Tervetuloa kaikki uudet junnut toimintaan mukaan!

 

Terveisin,

Nokia River Golf Juniori- ja Kilpagolftoimikunta

Kategoriassa Ajankohtaista