NRG Junioreiden infotilaisuus klubilla la 22.4. klo 14.00-15.30

NRG Junioreiden infotilaisuus klubilla la 22.4. klo 14.00-15.30

NRG Juniori- ja Kilpagolf toimikunta tiedottaa

 Nokia River Golf junioritoimikunta on muuttunut Juniori- ja Kilpagolftoimikunnaksi alkuvuodesta. Toimikunnan vastuulle kuuluu jatkossa junioritoiminta, sekä miesten ja naisten amatööritason kilpagolf.

NRG Junioreiden infotilaisuus vanhemmille ja junioreille  pidetään klubilla la  22.4.2017
klo 14.00– 15.30

Tilaisuudessa kerrotaan kesäkauden toiminnasta, harjoitusryhmistä ja kilpailutoiminnasta. Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin uudet pelaajat kuin jo mukana toiminnassa olevat pelaajat.

Tilaisuudessa annetaan tietoa Golfliiton uudistuneesta kilpailutoiminnasta.

Lauantain informaatiotilaisuuden jälkeen löydät junnuja koskevat asiat ajantasaisena nettisivuilta.

 

NRG Juniorit ovat harjoitelleet kohti kesää 2017

Marraskuun alusta alkaen juniorit ovat aloittaneet määrätietoisen ja monipuolisen harjoittelun kohti tulevaa kesää. Yhteisharjoituksia on ollut viikoittain tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Tiistaisin on harjoiteltu varsin aktiivisesti ja monipuolisesti fysiikkavalmentaja Pasi Keskumäen johdolla Nokian Uimahallilla.

Torstaisin on lajiharjoitukset tehty Golfsky:n harjoitushallissa Nokian Kolmessakulmassa. Juha, Kari, Otto ja Petri ovat vastanneet lajiharjoittelun monipuolisesta suunnittelusta. Talven aikana yhteisharjoituksissa hallissa on harjoitellut säännöllisesti n. 25 junnupelaajaa.

Lauantaisin Nokian koululla on vuodatettu hikeä taito-, koordinaatio -, kuntopallo – ja lihaskuntoharjoitusten merkeissä Karin ja Oton johdolla.

Golfkausi 2017 kolkuttaa jo ovella. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet juniorit mukaan toimintaan!

 

Terveisin,

Nokia River Golf Juniori- ja Kilpagolftoimikunta

Kategoriassa Ajankohtaista