NRG jäsenkirje 3.4.

NRG jäsenkirje 3.4.

Jäsenkirje 3.4.2020

Hyvät Riverin Jäsenet!

Hyvää alkavaa pelikautta kaikille. Elämme juuri nyt hyvin poikkeuksellista aikaa maailmanlaajuisen koronapandemian keskellä. Haluan kiittää teitä kaikkia siitä vastuullisesta toiminnasta kentällämme, jota olette osoittaneet. Vain vastuullisesti annettuja ohjeita noudattamalla meillä on mahdollisuus jatkaa pelaamista. Olemme hyvällä tiellä.

Tässä kirjeessä kirjoitan muutamia asioita tulevaan pelikauteen liittyen.

Pelikausi ennätysaikaisin liikkeelle

Kentät on tänä vuonna saatu ennätysaikaisin auki. Viime viikon lopulla meillä pelattiin jo 29 avoimena olevalle väylälle ja kesägreeneille. Tästä suuri kiitos kuuluu kenttähenkilökunnalle – upeaa työtä. Itse asiassa golfia on pystytty pelaamaan jokaisena kalenterikuukautena tästä vuosi taaksepäin. Avaamme jälleen kentät heti, kun se säiden puolesta on mahdollista. Ennusteiden mukaan maanantaina 6.4. saadaan taas River-kentästä molemmat ysit peleille auki.

Kenttien talvehtiminen

Kenttämestari Teemu Lehtimäen mukaan kentät ovat talvehtineet poikkeuksellisen hyvin. On siis odotettavissa, että pääsemme pelaamaan jälleen kerran erinomaisessa kunnossa olevilla kentillä läpi kauden. 

Riverin uusi pelijärjestys

Maanantaista 6.4.2020 alkaen River-kentän pelijärjestys muuttuu – vanhasta takaysistä tulee etuysi ja vanhasta etuysistä takaysi. Tauko pidetään jatkossa River-kentällä uuden pelijärjestyksen mukaisen 8-väylän jälkeen Taukotuvalla. 

Olemme myös päivittäneet uudet HCP-luvut eli väylien vaikeusjärjestyksen River-kentän väylille. Uudet HCP-luvut tulevat ilmi uusituista väylätauluista ja ne löytyvät myös tuloskorteista.

Pelaamisen mahdollistaminen mahdollisimman monelle poikkeusoloissa

Tulemme siirtymään väliaikaisesti 7 minuutin lähtöväleihin. Huolehditaan siis sen mukaisesta pelinopeudesta. Tämän muutoksen syynä on pelaaminen väliaikaisesti 2 hengen peliryhmissä ja siitä aiheutuva nopeampi pelaamisen eteneminen.

Tavoitteena on avata tulevalla viikolla myös Rock-kenttä kokonaisuudessaan. Rock-kenttä tullaan avaamaan kahtena erillisenä 9 reiän kenttänä. Varaamme siis jatkossa väliaikaisesti lähtöjä pelaamiseen neljälle eri 9r-kentälle.

Pelaajat voivat nyt varata lähtöjä kerrallaan 9 reiän pelaamiselle. Vasta päätettyään kierroksen, voi varata ajan toiselle kierrokselle, mikäli aikoja on vapaana. Tämä onnistuu soittamalla toimiston numeroon arkisin klo 9-17 välisenä aikana

Kaikilla edellä mainituilla toimenpiteillä haluamme tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden päästä pelaamaan. Mennään siis kaikki ohjeiden mukaan!

Ravintola Bufferi ja Nokia River Golf ovat allekirjoittaneet 5-vuotisen yhteistyösopimuksen jatkon!

Olemme erittäin tyytyväisiä, että loistava kumppanimme Ravintola Bufferi jatkaa pitkäaikaisella sopimuksella Riverissä. Juuri allekirjoitettu sopimus on kestoltaan viisivuotinen. 

Pitkäaikaisella sopimuksella yhteistyömme Ravintola Bufferin kanssa tiivistyy entisestään ja pystymme näin palvelemaan jäsenkuntaamme entistä paremmin.

Tiedotamme ensi viikolla lisää Ravintola Bufferin toiminnasta Riverissä ja siitä, kuinka tulemme palvelemaan teitä myös poikkeusoloissa Bufferin toimesta.

Yhdessä eteenpäin, laadukkaasti palvellen.

Terveisin, Kimmo Sirainen

Kategoriassa Ajankohtaista